Chiara Ferragni: Με τη μητέρα της και την κόρη της φορούν ασορτί κίτρινο μπικίνι και εντυπωσιάζουν

Η νέα εντυπωσιακή φωτογραφία της λατρεμένης μας fashion blogger

Chiara Ferragni: Με τη μητέρα της και την κόρη της φορούν ασορτί κίτρινο μπικίνι και εντυπωσιάζουν

Η Ιταλίδα Influencer έφερε στις 23 Μαρτίου 2021 στον κόσμο τη μικρή Vittoria, η οποία έχει κατακλύσει το δημοφιλή λογαριασμό της μαμάς της στο Instagram με τις πιο χαριτωμένες εικόνες.

Η Chiara Ferragni είναι ξετρελαμένη με την κόρη της –και δεν το κρύβει. Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger που δεν διστάζει να μοιραστεί με τα 27 εκατομμύρια followers της στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή ζωή, δεν έχει πάψει να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής Vittoria από τις 23 Μαρτίου που γεννήθηκε.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κλικ κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Εξάλλου, πώς μπορείς να μην κάνεις like σε μια τόσο γλυκιά εικόνα!

Πριν από λίγες ημέρες, η Chiara Ferragni, ανέβασε μια φωτογραφία της γλυκιάς κόρης της να φοράει ένα κίτρινο μπικίνι.

Και μετά από λίγο ακολούθησε άλλη μια ανάρτηση, που απεικονίζει την κόρη της, εκείνη, και την μητέρα της να ποζάρουν με κίτρινο μαγιό! Η φωτογραφία ξεπέρασε τα 974.000 likes και όχι άδικα. Η μητέρα της είναι καλλονή και τα γονίδια, αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά περίτρανα ότι παίζουν σπουδαίο ρόλο.


https://www.instagram.com/p/Cdfp-E0KMsp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τρεις γενιές - Κίτρινο μπικίνι

Η αλήθεια είναι ότι το κίτρινο χρώμα στα μαγιό είναι διαχρονικό, και θα είναι. Καθώς είναι ιδιαίτερο, χαρούμενο, καλοκαιρινό, και κάνει υπέροχη αντίθεση με ένα ηλιοκαμένο δέρμα.

Δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα! Γι’ αυτό σας προτείνουμε να το προτιμήσετε (αν δεν το έχετε ήδη), γιατί είναι ένα μαγιό που δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι in. Άλλωστε το προτείνει και η Chiara!

Με αφορμή την παραπάνω χαριτωμένη φωτογραφία, δείτε και άλλες εικόνες μαμάς και κόρης στην gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved