Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της έχουν μεγαλώσει πολύ – Σπάνια φωτογραφία

Μία υπέροχη φωτογραφία με τις δύο κόρες της δημοσίευσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της έχουν μεγαλώσει πολύ – Σπάνια φωτογραφία

Η Μπέττυ Μαγγίρα σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες της και ακόμα και όταν το κάνει αποφεύγει να δείξει τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών.

Εξαίρεση αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ηθοποιού, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας την πρώτη Κυριακή του Μαΐου. Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι δύο κόρες της ποζάρουν μαζί στον φακό και μετά από καιρό είδαμε τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών πεντακάθαρα.

Όσο για το σχόλιο της ηθοποιού, αυτό ήταν:

«Αγάπη είναι…. η αγάπη της μαμάς!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Μάνα -σπουδαίο πράγμα και συνάμα τόσο δύσκολο!!! Ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν , εκρήξεις συναισθημάτων κι η πιο ανιδιοτελής αγάπη - η αγάπη του παιδιού σου- σε κάνει να συνειδητοποιείς ποσό δίκιο είχε η δίκη σου μάνα!!! Τότε που της έλεγες … άσε μας ρε μαμά!!!! Κι εκείνη έλεγε: κάνε παιδί και τότε θα καταλάβεις!!! Και κατάλαβα!!!»


https://www.instagram.com/p/CdS3CCCMLm9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Στιγμιότυπα με τις κόρες τους

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι είκοσι χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Παντρεύτηκαν το 2009 και έναν χρόνο μετά γεννήθηκε η μεγάλη τους κόρη Αντριάνα. Το 2013 ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους Καλλινίκη.


https://www.instagram.com/p/CIBc_ukAgxM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Η Μπέττυ Μαγγίρα αν και ενεργή στα social media είναι φειδωλή στις αναρτήσεις με την κόρη της. Αποφεύγει να δείξει τα πρόσωπά τους και συνήθως δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνει μαζί τους.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved