Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Ασταμάτητη» η κόρη της – Η ανάρτηση στο Instagram

Η μεγάλη κόρη της δημοσιογράφου είναι ένα δυναμικό κορίτσι.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Ασταμάτητη» η κόρη της – Η ανάρτηση στο Instagram

Η Ελιάνα Χρυσισκοπούλου είναι αυθόρμητη, ειλικρινής, με εξαιρετική αισθητική και χιούμορ και για αυτό μας αρέσουν πολύ οι αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα. Η δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι δικές της, συχνά αναρτά στιγμιότυπα με τις δύο κόρες της Ισαβέλλα και Βικτώρια.

Οι κόρες της δημοσιογράφου έχουν δύο χρόνια διαφορά και όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο αισθητά ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα τους.


https://www.instagram.com/p/CcYoanKtpJr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ισαβέλλα έγινε πρόσφατα επτά ετών και μέσα από τις αναρτήσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου φαίνεται ένα κορίτσι μάχιμο και ατρόμητο. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η μαμά της. Θυμάστε πέρυσι που είχε βουτήξει στη θάλασσα για αχινούς; «Fearless» την είχε χαρακτηρίσει τότε η δημοσιογράφος.

eliana xrusikopoulou kori axinous

Το 7χρονο κορίτσι αγαπά τα αθλήματα, τα… φίδια (θυμηθείτε εδώ το θέμα του πάρτι γενεθλίων της) και την περιπέτεια.

eliana toura kori fidi

Κάνει επίσης, αναρρίχηση και όπως μας έδειξε πρόσφατα η δημοσιογράφος, και τοξοβολία.


https://www.instagram.com/p/Cdl6iCMta9C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε λίγες μέρες πριν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Το κοριτσάκι κρατά το τόξο και ετοιμάζεται να το σηκώσει για να σημαδεύσει τον στόχο του. Η μαμά Ελιάνα στέκεται λίγο πιο πίσω της και απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

«Ασταμάτητη» ήταν το σχόλιό της αυτή τη φορά. Το πιο ενδιαφέρον σχόλιο ωστόσο, έγινε από έναν ακόλουθο της δημοσιογράφου, ο οποίος χαρακτήρισε την μικρή θηλυκό «Ρομπέν των... Locksley»

sxolio eliana
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved