Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας κοιμάται κι εκείνη φωτογραφίζεται δίπλα του

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η ηθοποιός.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας κοιμάται κι εκείνη φωτογραφίζεται δίπλα του

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γιους της η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από όσα κάνει με τα δύο αγόρια στην καθημερινότητά τους και μία ακόμα φωτογραφία μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram δύο μέρες πριν.

Η διάσημη μαμά και ο μικρός Κίμωνας είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Το αγοράκι έχει ήδη αποκοιμηθεί μπρούμυτα και δίπλα του η ηθοποιός τραβάει μία selfie στέλνοντας την «καληνύχτα» της στους διαδικτυακούς της φίλους.

katerina papoutsaki gios krevati

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η καθημερινότητα με τους γιους της

Η ηθοποιός είχε μία δημιουργική και γεμάτη χρονιά σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Η οικογένειά της είναι φυσικά η πρώτη της προτεραιότητα και πάντα φροντίζει να βρει χρόνο για τους γιους και τον σύζυγό της.

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους;

Βόλτες, εκδρομές, παιχνίδια και… μουσική. Τα δύο αγόρια φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και την αγάπη της μαμάς τους για τη μουσική και η Κατερίνα Παπουτσάκη συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα να παίζουν μουσική ή και να τραγουδούν.

katerina papoutsaki gios mousiki 2

Μεγάλη αγάπη έχουν οικογενειακώς και στις εκδρομές με το όμορφο Αγκίστρι να είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς.


https://www.instagram.com/p/CbvWTFZLWFP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης συχνά τους βλέπουμε για πατίνι και ποδήλατο που άλλωστε τα περισσότερα παιδιά σε αυτήν την ηλικία έχουν αδυναμία.


https://www.instagram.com/p/Cb49ke_oPXe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved