Teeter Totter: Ένα ελληνικό fashion brand για παιδιά

Με ναυαρχίδα ευφάνταστα μαγιό που προσφέρουν ασφάλεια για το δέρμα του παιδιού, η Δήμητρα και η Κατερίνα μας παρουσιάζουν το νέο παιχνιδιάρικο brand 100% made in Greece, που βαδίζει στους άξονες του slow fashion & zero waste.

Teeter Totter: Ένα ελληνικό fashion brand για παιδιά

Ένα παιχνιδιάρικο brand μόλις έκανε την εμφάνιση του. H Teeter Totter είναι η νέα ελληνική, δημιουργική πρόταση, στα παιδικά μαγιό και activewear.

Η ιστορία των δημιουργών του brand είναι καλά ριζωμένη στο χρόνο. Δύο παιδικές φίλες, η Δήμητρα και η Κατερίνα, μαμάδες πλέον, αισθάνθηκαν την ανάγκη να δημιουργήσουν ασφαλή, ποιοτικά και χαριτωμένα μαγιό για τα μικρά τους. Μέσα από αυτή την κοινή ανάγκη γεννήθηκε η ιδέα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν τo brand, το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων, την τραμπάλα.

TEETER TOTER 1

Τα δυο κορίτσια έχουν δημιουργήσει μια σειρά από φρέσκα και χαρούμενα μαγιό που στόχο έχουν, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση των μικρών μας φίλων στην παραλία, την ασφάλεια του ευαίσθητου παιδικού δέρματος. Έτσι, χρησιμοποιούν απαλά, υψηλής ποιότητας υφάσματα που προσφέρουν άνεση και διαθέτουν πιστοποίηση OEKO-TEX που έρχεται να διασφαλίσει την προστασία τους.

Παράλληλα, τα μαγιό της Teeter Totter έρχονται να δώσουν μια επιπλέον νότα ανεμελιάς, στη χαρά του καλοκαιρινού παιχνιδιού στην παραλία, αφού χάρη στο UPF50+ τα παιδιά μένουν προστατευμένα από την ηλιακή ακτινοβολία.

TEETER TOTER 7

Αξίζει να σημειωθεί πώς τα προϊόντα του νέου brand φέρουν 100% τη «σφραγίδα» Made in Greece. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής γίνονται στην Ελλάδα, από τη σχεδίαση και την εκτύπωση μέχρι και την προσεκτική ραφή σε ελληνικές μικρές βιοτεχνίες, πάντα με προσοχή στην λεπτομέρεια και το τέλειο fitting.

Τα Teeter Totter είναι προϊόντα σχεδιασμένα με τη φιλοσοφία slow fashion για να αντέχουν στο χρόνο, στο χλώριο και τα αντιηλιακά. Είναι κομμάτια που οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν στο έπακρο στην παραλία, ενώ τα υπέροχα patterns τους φέρνουν μια playful διάθεση σε όποιον τα φοράει!

TEETER TOTER 3

Ακόμα μια θετική έκπληξη είναι πως το νέο brand έχει στόχο να μειώσει το αποτύπωμά του στον πλανήτη υιοθετώντας τη φιλοσοφία Zero Waste. Και πως το κάνει αυτό μια μάρκα παιδικών ρούχων; Χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα των υφασμάτων από τα ρούχα δημιουργώντας υπέροχα scrunchies και αξεσουάρ, ενώ οι σούπερ πρακτικές compact πετσέτες της συλλογής είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα μπουκάλια (rpet bottles).

Στην Teeter Totter θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε μαγιό για αγόρια και κορίτσια, πετσέτες για τη θάλασσα, activewear με leggings, skirts και αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο look.

TEETER TOTER 5

E-shop: https://teetertotter.gr/

Instargram: @TeeterTotter.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved