Δούκισσα Νομικού: Ο Σάββας μεγάλωσε πολύ και μάκρυναν τα μαλλιά του - Αυτή είναι η νέα φώτο

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με τον γιο της.

Δούκισσα Νομικού: Ο Σάββας μεγάλωσε πολύ και μάκρυναν τα μαλλιά του - Αυτή είναι η νέα φώτο

H Δούκισσα Νομικού είναι μαμά, σύζυγο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η ίδια φροντίζει να περνάει τον ελεύθερο της χρόνο με τα παιδιά της και δεν ειναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η περήφανη μαμά, δημοσίευσε σε insta story μια νέα φωτογραφία του μικρού Σάββα, δείχνοντας όχι μόνο πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της, αλλά και το πόσο περήφανη νιώθει.

Βλέπετε, ο μικρός Σάββας, μεγάλωσε, ψήλωσε και μάκρυναν τα μαλλιά του. Όσο για το λόγο που νιώθει περήφανη και συγκινημένη; Είναι γιατί βλέπει τον γιο της να παίζει ποδόσφαιρο. " Η συγκίνησή μου, είναι τεράστια!", σχολίασε.

savvas theodoridis podosfairo

Η Δούκισσα Νομικού εκτός από τον Σάββα έχει αποκτήσει και μια κόρη, τη μικρή Αναστασία από τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, ο Σάββας ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018, ενώ η μικρή Αναστασία γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved