Τζούλια Νόβα: Έκαψε το φαγητό της μπέμπας της - Η ανάρτηση που ταυτιζόμαστε (pics)

Όλες έχουμε βρεθεί στη θέση της.

Τζούλια Νόβα: Έκαψε το φαγητό της μπέμπας της - Η ανάρτηση που ταυτιζόμαστε (pics)

Και ναι, η Τζούλια Νόβα, δεν ντράπηκε ούτε λεπτό και δίχως ενοχές έδειξε την καμένη κατσαρόλα της. Εμείς τη χειροκροτήσαμε, μιας και ταυτιστήκαμε με την ανάρτησή της.

Ελάτε τώρα; Σίγουρα όλες οι μαμάδες κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε κάψει το φαγητό (είτε της οικογένειας γενικότερα, είτε του παιδιού σας) έτσι δεν είναι; Μέσα στο κλαμπ των μαμάδων που έκαψαν το φαγητό, μπαίνει και η Τζούλια Νόβα, που μετρά 5 μήνες από τη μέρα που έγινε μητέρα.

Τον Δεκέμβριο του 2021 το γνωστό μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μια κόρη που απέκτησε με τον έρωτα της ζωής της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Το καμένο φαγητό

tzoulia nova kemeno fagito 1
tzoulia nova kemeno fagito 4

Η ίδια πριν μερικές μέρες δημοσίευσε σε insta story ένα βίντεο όπου έδειχνε την καμένη κατσαρόλα της. Η μικρούλα φαίνεται άρχισε τα βραστά λαχανικά και η μαμά επιχείρησε να βράσει τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Όμως, το νερό σώθηκε με αποτέλεσμα να μαυρίσει... ο πάτος.

tzoulia nova kemeno fagito 3

"Δεν λένε ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει;", σχολίασε και συνέχισε, "Εγώ προσπάθησα πάντως!".

Καίτε και εσείς τα φαγητά;

tzoulia nova kemeno fagito 5

Αφού έκαψε το φαγητό, θέλησε να μάθει αν υπάρχουν και άλλες μαμάδες που να τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, έτσι μέσα από ένα poll που δημιούργησε ρώτησε τις διαδικτυακές της φίλες: "Καίτε και εσείς φαγητά;".

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το 61% απάντησε θετικά ενώ το 39% απάντησε "Ποτέεεεε". (αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό το... 39%)

tzoulia nova kemeno fagito 2

Αλήθεια, για πείτε μας... Εσείς κάψατε το φαγάκι σας ποτέ και αν ναι, τι φαγητό κάψατε; Κάτι νόστιμο ή αδιάφορο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved