Εβελίνα Παπούλια: H νέα φωτογραφία με την κόρη της - Η ομοιότητα είναι συγκλονιστική

Μαμά και κόρη ποζάρουν στο φακό, και λένε μυστικά η μια στην άλλη!

Εβελίνα Παπούλια: H νέα φωτογραφία με την κόρη της - Η ομοιότητα είναι συγκλονιστική

Η Εβελίνα Παπούλια είναι πολύ δεμένη με την κόρη της κάτι που είναι εμφανές και από τις αναρτήσεις τους στα social media. Η Αφροδίτη Λιάντου είναι πλέον 23 ετών και όσο μεγαλώνει, μοιάζει στη μητέρα της ολοένα και περισσότερο, ιδιαίτερα στα μάτια και στο χαμόγελο.

Η Αφροδίτη είναι καλλιτεχνικό πνεύμα όπως και η διάσημη μαμά της. Εκτός όμως από την υποκριτική, την κέρδισε και το τραγούδι. Η δυναμική παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, προμηνύει ήδη μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής. Αυτή την περίοδο όμως, την παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, "Γη της Ελιάς".

Μαμά και κόρη ποζάρουν στο φακό, και λένε μυστικά η μια στην άλλη!

Αυτή είναι η γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε η περήφανη μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως μπορείτε να δείτε, μοιάζουν πολύ.


https://www.instagram.com/p/CdsVfOgMFte/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έγραψε στη δημοσίευση της και η υπερταλαντούχα Εβελίνα Παπούλια "Όλες οι γυναίκες έχουμε τα μυστικά μας… πόσο μάλλον μάνα και κόρη…"

Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες πέρα από την ομοιότητα που έχουν στα μάτια, το βλέμμα, το χαμόγελο, τα χείλη, το σωματότυπο, και τα χρώματα, έχουν άλλο ένα κοινό, ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο.

Η κόρη της Εβελίνας, εκτός από το υποκριτικό ταλέντο, έχει πραγματικά μεταξένια φωνή και όταν την ακούει κανείς είναι σαν να ακούει να του τραγουδά, άγγελος. Και η μαμά εκτός από την υποκριτική όμως, έχει πάθος για τον χορό και συγκεκριμένα για το μπαλέτο, γεγονός που φαίνεται εξάλλου και στο σώμα της, που είναι πάντα καμαρωτό, υγιές και δυνατό.

Επίσης μαμά και κόρη έχουν το ίδιο τατουάζ στον καρπό τους. Η Αφροδίτη έχει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, και η Εβελίνα ένα μπλε (έχει και στο άλλο της χέρι μια αναπαράσταση από ασπρόμαυρα κτήρια).

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της λαμπερής Αφροδίτης Λιάντου σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη πειστεί για την τρομερή ομοιότητα με τη μαμά της. Τα γονίδια τελικά παίζουν σημαντικό ρόλο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved