Κέλλυ Κελεκίδου: Δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κόρης της

Το παιδικό δωμάτιο της Ελπινίκης είναι όμορφο και απλό.

Κέλλυ Κελεκίδου: Δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κόρης της

Η Κέλλυ Κελεκίδου μετά από δύο μέρες κατάφερε να τακτοποιήσει τα δωμάτια των παιδιών της.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε δουλειά όχι αστεία: έφτιαξε ντουλάπες (καλοκαιρινά - χειμερινά), κατέβασε κουρτίνες, σήκωσε χαλιά, καθάρισε τοίχους.

Κι αφού ολοκλήρωσε το …έργο της μοιράστηκε με τους followers της το τελικό αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια έδειξε σε insta story που ανέβασε, το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Ελπινίκης.

Όπως βλέπετε, πέρα του ότι όλα είναι στην εντέλεια, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το σομόν – ροζ. Η μικρή έχει στη διάθεσή της ένα μικρό μπουντουάρ ενώ ακριβώς δίπλα είναι ένα όμορφο ξύλινο κουτί με τα παιχνίδια και τις κούκλες της.

kelekidou kelly paidiko domatio koris1

« Μετά από 2 μέρες τέλειωσα τα παιδικά δωμάτια. Ντουλάπες, κουρτίνες, χαλιά, τοίχους. Κουράστηκα αλλά άξιζε τον κόπο! Πειράζει όλα που τα θέλω στην εντέλεια;», σχολίασε η τραγουδίστρια.

kelekidou kelly paidiko domatio koris2

Η σχέση με την 7 χρονη κόρη της

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει πολύ στενή σχέση με την κόρη της. Περνούν χρόνο μαζί και ειδικά στην κουζίνα!

Αρκετές φορές μέσα από αναρτήσεις της, η γνωστή τραγουδίστρια δείχνει τα φαγητά που μαγειρεύει για την οικογένειά της και τα οποία καλύπτουν όλη τη γκάμα: από λαδερά και όσπρια μέχρι κρέας και πίτες.

Η 7χρονη κόρη της πάντως έχει αδυναμία στη ζαχαροπλαστική. Τις προάλλες είχε βοηθήσει τη μαμά της να φτιάξουν κρέπες με σοκολάτα και μπανάνα ενώ πριν μερικές ημέρες έκανε ένα κέικ μόνη της.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved