Λένια Πετρούνια: Η απίθανη νέα γκριμάτσα της μέσα από ένα story του μπαμπά της

Μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια με τη μικρή Λένια

Λένια Πετρούνια: Η απίθανη νέα γκριμάτσα της μέσα από ένα story του μπαμπά της

Ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο χρυσός Ολυμπιονίκης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στις 4 Δεκεμβρίου του 2020.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις κόρες του. Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι από την καθημερινότητά του τόσο στο σπίτι όσο και στο γυμναστήριο.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Βασιλική Μιλλούση περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά τους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουν μαζί τους στον αθλητικό χώρο που έχουν δημιουργήσει.

Ο Ολυμπιονίκης έχει αδυναμία στις κόρες του γι΄αυτό και τις αφήνει να τον κάνουν ό, τι θέλουν. Ζωγραφίζουν μαζί, παίζουν επιτραπέζια ενώ έχει μπει ακόμα και μέσα στην κούνια για χάρη τους.

petrounias kores zografiki

Όταν είναι με την Σοφία και την Λένια το χαμόγελο δεν φεύγει από το πρόσωπό του και είναι από τις στιγμές που απολαμβάνει περισσότερο από καθετί.

Δεν τις ξεχωρίζει και προσπαθεί να κάνει μαζί τους πράγματα ανάλογα με την ηλικία τους. ‘Αλλωστε έχουν μόλις ένα χρόνο διαφορά.

Πριν από μερικές ανέβασε το παρακάτω στόρι, και δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε πόσο γλυκιά είναι η μικρή Λένια. Πάντα με το χαμόγελό και το νάζι, κλέβει τις εντυπώσεις αυτό το χαριτωμένο πλασματάκι!

petrounias kori

Όπως αναφέραμε όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά φωτογραφία με τη μικρή Λένια. Το γλυκό κορίτσι, έχει κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές στους προσωπικούς λογαριασμούς των γονιών της. Γι' αυτό εμείς, με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση του γνωστού Ολυμπιονίκη, σας δείχνουμε περισσότερα στιγμιότυπα με τη μικρή Λένια, στην gallery που ακολουθει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved