Τα αρωματικά χώρου Botanica by Air Wick φέρνουν τη φύση στο σπίτι μας!

Μια μοναδική σειρά με αρώματα υψηλής ποιότητας, με φυσικά συστατικά που συλλέγονται από επιλεγμένες παραγωγικές μονάδες, χωρίς χρωστικές ουσίες 

Τα αρωματικά χώρου Botanica by Air Wick φέρνουν τη φύση στο σπίτι μας!

Έρευνες αποδεικνύουν αυτό που πάντα ξέραμε, αλλά μετά την πανδημία εντάθηκε… Θέλουμε οι στιγμές που περνάμε στο σπίτι να είναι ακόμα πιο απολαυστικές. Όλες μας οι αισθήσεις απαιτούν περισσότερα, αλλά και η συνείδησή μας, παράλληλα, αναζητά λύσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση, αφήνοντας – ωστόσο – το μικρότερο αποτύπωμα.

Η όσφρηση ήταν πάντα μια δυνατή αίσθηση που δημιουργεί συναισθήματα, εμπνέει και ενισχύει τόσο τη δική μας ευεξία, όσο και την καθημερινότητα όλων όσων ζουν μαζί μας. Και όλα αυτά, τα επιθυμούμε με έναν τρόπο που έχει άψογη αισθητική και βιώσιμη απόδοση.

bitanica 1

Η σειρά αρωματικών χώρου Botanica by Air Wick, διαθέτει υψηλής ποιότητας αρώματα, που φέρνουν την φύση στο σπίτι μας, με φυσικά συστατικά που συλλέγονται από επιλεγμένες παραγωγικές μονάδες χωρίς χρωστικές ουσίες .

Διατίθεται σε Αρωματικά Στικ, Κεριά, Σπρέι και Ηλεκτρικές Συσκευές.

Έμπνευση

Η φύση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των προϊόντων Botanica by Airwick, ενώ για τη σύνθεσή τους χρησιμοποιούνται εξωτικοί συνδυασμοί αρωμάτων από όλο τον κόσμο. Με στόχο να φέρει σε κάθε εσωτερικό χώρο αρωματικές εμπειρίες που μπορεί κάποιος να ζήσει μόνο στη φύση και χάρη στην καινοτομία που τη διακρίνει στη διαδικασία της παραγωγής των προϊόντων της, η σειρά Botanica by Air Wick, ήρθε για να ταξιδέψει τις αισθήσεις και να ανανεώσει το χώρο μας στο λεπτό.

Αρωματικοί συνδυασμοί

  • Βανίλια & Μανόλια Ιμαλαΐων
  • Ανανάς & Τυνησιακό Δενδρολίβανο
  • Ρόδι & Ιταλικό Περγαμόντο
  • Τριαντάφυλλο & Αφρικανικό Γεράνι
  • Βετιβέρ Καραϊβικής & Σανδαλόξυλο

Η σειρά

Σπρέι

Botanica by Air Wick Packshot 2

Ανανεώνουν το χώρο, προσδίδοντας διακριτικό άρωμα και φρεσκάδα. Όταν οι στιγμές ζητάνε άμεση ανάδειξη, τα σπρέι φαντάζουν σαν ιδανική λύση.

Αρωματικά Στικ

Botanica by Air Wick Packshot 3

Χωρίς να απαιτείται φλόγα και αποτελώντας παράλληλα ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο, δίνουν στο χώρο τη δική τους αρωματική ζεν αίσθηση.

Κεριά

Botanica by Air Wick Packshot 4

Για τους λάτρεις των κεριών και της αργής καύσης, τα κεριά αποτελούν τον πρεσβευτή της ατμόσφαιρας και διαχέουν το άρωμά τους για μέχρι και 40 ώρες. Μείγμα φυσικού, φυσικά προερχόμενου κεριού και κεριού παραφίνης και φυτίλι χωρίς μέταλλο.

Ηλεκτρικές Συσκευές

Botanica by Air Wick Packshot 1

Για μακράς διάρκειας χρήση, μέχρι 120 μέρες, δημιουργούν μια «μόνιμη» ατμόσφαιρα φύσης στο χώρο μας.

Περιβάλλον

Τα προϊόντα της σειράς Botanica by Air Wick, δημιουργούνται με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και εστιάζουν σε τοπικά και εξωτικά προϊόντα τα οποία συλλέγονται με υπεύθυνο τρόπο. Τα αρωματικά προϊόντα της σειράς αποτελούνται από φυτά και λουλούδια. Η διαδικασία παραγωγής τους γίνεται με απόλυτο σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, με συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά και με την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και των αγροτών που καλλιεργούν τα λουλούδια και φυτά. Η σειρά δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και χρωστικές ουσίες και δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα για το τελικό προϊόν.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved