Στα χνάρια του μεγάλου του αδερφού ο Δημήτρης Λιάγκας - Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Δημήτρης ακολουθεί τα χνάρια του μεγάλου του αδερφού.

Στα χνάρια του μεγάλου του αδερφού ο Δημήτρης Λιάγκας - Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Λιάγκας είναι αθλητής του water polo. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός δημοσιογράφος έχει κάνει σχετικές αναρτήσεις όχι μόνο για την αγάπη που έχουν και τα δυο παιδιά του για το νερό αλλά και από αγώνες και προπονήσεις του μεγάλου του γιου, στον αθλητικό όμιλο που είναι εγγεγραμμένος.


https://www.instagram.com/tv/Cb2FRdyqycX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δελφίνι και ο Δημήτρης


https://www.instagram.com/p/CddYUzmqFvf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δε είναι άγνωστη φυσικά ούτε η αγάπη που έχει για το νερό και ο μικρός γιος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Από μικρά είχαν επαφή με το νερό, έκαναν (και κάνουν) κολύμβηση και όπως ήταν φυσικό μετά την αρχή του Γιάννη Λιάγκα στο water polo σειρά είχε ο Δημήτρης. Χθες και με μια σειρά αναρτήσεων ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι και ο μικρός του γιος άρχισε τις προπονήσεις και θα ακολουθήσει τα βήματα του μεγάλου του αδερφού.

Όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω, ο Δημήτρης πήγε στην πρώτη του προπόνηση περιχαρής.

giorgos liagkas me gious 8
giorgos liagkas me gious 9
giorgos liagkas me gious 1

Οι γιοι του είναι η ζωή του

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας εκπληκτικός μπαμπάς και πραγματικά αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στους δυο του γιους. Εκείνοι είναι η προτεραιότητά του και βρίσκεται στο πλευρό τους πάντα και παντού. Άλλωστε μοιράζονται και το ίδιο πάθος για τη θάλασσα και το νερό. Αυτό το πάθος κάνει και τις καλοκαιρινές τους διακοπές ξεχωριστές.

Αυτή η όμορφη σχέση που έχουν αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει κατά καιρούς ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε πέντε από τις αγαπημένες μας, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved