Δούκισσα Νομικού: H απίθανη νέα φώτο της κόρης της Αναστασίας

  • Δείτε την όμορφη φωτογραφία της κόρης της
  • Ο έρωτάς της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
Δούκισσα Νομικού: H απίθανη νέα φώτο της κόρης της Αναστασίας

Η Δούκισσα Νομικού και ο επιχειρηματίας σύζυγός της είναι ζευγάρι από το 2014. Το καλοκαίρι του 2017 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα το 2018 και την Αναστασία το 2019.

Η Δούκισσα είναι μια χαζομαμά (όπως αποκαλεί η ίδια τον εαυτό της), που χαίρεται την κάθε στιγμή με τα παιδιά της.

Ολοένα και πιο συχνές είναι οι αναρτήσεις της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απολαμβάνει τη μητρότητα και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία. Τι περιλαμβάνει αυτή; Μαγειρικές, αγκαλιές και πολύ παιχνίδι.

Η γλυκιά φωτογραφία της κόρης της

Η γνωστή μαμά απαθανάτισε την κόρη της Αναστασία, να φοράει ένα καπέλο που δείχνει την ίδια και τον άντρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, σε γελοιογραφία. Για ακόμα μια φορά δεν μας δείχνει την ξανθιά της κορούλα, και να θυμίσουμε ότι ποτέ δεν έχει δείξει το πρόσωπο των παιδιών της.

Η Δούκισσα λέει «Σ ’αγαπώ», και ο Δημήτρης της απαντάει «Το ξέρω».

doukissa

Ο έρωτάς της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Για την Δούκισσα Νομικού, η οικογένειά της είναι προτεραιότητα. Περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά της, ενώ τα λόγια με τα οποία μιλά για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι πάντα τρυφερά.

«Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Οι αφορμές για οικογενειακές φωτογραφίες

Κάθε φορά που της δίνεται μια αφορμή, η Δούκισσα Νομικού, αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της. Μερικές από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει εμείς, μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved