Φώτο από τα παλιά - Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, Ροζαλία, δημοσίευσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Φώτο από τα παλιά - Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

H Ζενεβιέβ Μαζαρί ήδη βρίσκεται εκτός Ελλάδας μιας και τα γυρίσματα του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας "Asia Express", έχουν αρχίσει.

Η art director και πρώην κριτής του GNTM -για όσους δεν το γνωρίζουν- θα παρουσιάζει αυτό το νέο ριάλιτι του Star, μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Όπως η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της, η πρόταση για αυτό το παιχνίδι ήταν ένα "μεγάλο δώρο".

«Όταν μου έκαναν την πρόταση για το Asia Express πρέπει να είπα ναι μέσα σε δύο λεπτά. Δεν το πίστευα, είναι δώρο...», είχε αναφέρει σχετικά, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει την αντίδραση των παιδιών της, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Τα παιδιά μου έχουν ζηλέψει πάρα πολύ, ειδικά η κόρη μου γιατί ο γιος μου δεν καταλάβαινε και πολύ. Η Ροζαλία έχει φαγωθεί να έρθει του χρόνου μαζί μου, αυτός ήταν ο όρος της για να φύγω φέτος».

Ροζαλία - Η μεγάλη κόρη της Ζενεβιέβ

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, η παρουσιάστρια του Asia Express, ήταν αυτή εδώ. Που τη δείχνει 11 χρόνια πριν να κρατά στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί. Την κόρη της, Ροζαλία. Τη φωτογραφία τη δημοσίευσε με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, σχολιάζοντας:

"Μάιος του 2011, πρώτη φορά Μαμα στην Ροζαλία!
Αφιερωμένο :
Στην Μαμα μου, που τόσο μου λείπει, που με αγάπησε με λατρεία, ένα ευχαριστώ που με έμαθες πάνω από όλα να ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΖΩ ! ❤️".


https://www.instagram.com/p/CdSgE72I5hj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, η Ζενεβιέβ δημοσίευσε ακόμη μία, δείχνοντάς μας τα παιδιά της συνοδεύοντάς τη με μερικά λόγια της Αλκυόνης Παπαδάκη.


https://www.instagram.com/p/CdL6u50LH6n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Έχω την πιο γεμάτη αγκαλιά, πιστεύω στην αγάπη και για το τι είναι αγάπη, η πιο σωστή περιγραφή από την Αλκυόνη Παπαδάκη (απόσπασμα):
Η αγάπη δεν είναι μπακάλικο.
Nα μετράς τι έδωσες εσύ. Τι εγώ. Τι ο άλλος.
Ή δίνεις από την ψυχή σου και βγάζεις τον σκασμό.
Ή κάτσε στη γωνίτσα σου και μέτρα τι δεν πήρες. ❤️??"

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved