Δούκισσα Νομικού: Έφτιαξε κινούμενα φιδάκια με την μικρή Αναστασία

Μαμά και κόρη προσπάθησαν να φτιάξουν κινούμενα φιδάκια με μαρκαδόρους και χαρτί.

Δούκισσα Νομικού: Έφτιαξε κινούμενα φιδάκια με την μικρή Αναστασία

Από τις πιο αγαπημένες στιγμές της Δούκισσας Νομικού είναι όταν παίζει με τα παιδιά της. Κάθεται μαζί τους στο πάτωμα, τους διαβάζει βιβλία, κάνουν κατασκευές και ζωγραφίζουν.

Τις προάλλες λοιπόν ήταν με την Αναστασία και έφτιαξαν μαζί φιδάκια και ...σκουληκάκια με μαλακό χαρτί και μαρκαδόρους.

doukissa nomikou me kori zografiki

Όπως βλέπετε, η γνωστή παρουσιάστρια κάθεται δίπλα στην κόρη της και προσπαθούν να ζωγραφίσουν με τους μαρκαδόρους κινούμενα φιδάκια. Ζητάει μάλιστα από τους followers της να είναι επιεικείς με το αποτέλεσμα.

doukissa nomikou me kori zografiki1

Σε άλλο στιγμιότυπο η Αναστασία παρακολουθεί τη μαμά της την ώρα που σχεδιάζει τα σκουληκάκια ( πέρα από τα φιδάκια).

Χρόνος με τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη μαμά και η μητρότητα την έχει αλλάξει προς το καλύτερο όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της.

Γι΄αυτό και έχει δομήσει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά της ώστε να περνά χρόνο τόσο με τον Σάββα αλλά και την Αναστασία. Οταν δεν παίζουν, θα τους διαβάσει παραμύθια.

«Για μας κάθε μέρα είναι μέρα για παραμύθια ... Σήμερα ο Σάββας διάλεξε «τα τρία σούπερ γουρουνάκια» και η Αναστασία κάτι άλλο, αλλά κι αυτό με λύκο ??
Ας ονειρευόμαστε με τα παιδιά μας και σαν παιδιά, μέσα από λατρεμένες συνήθειες, όπως το διάβασμα παραμυθιών?να έχουμε όλοι μας μια υπέροχη μέρα και ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, με πολλά πολλά χαμόγελα», είχε γράψει σε ένα πόστ που είχε κάνει ανεβάζοντας παράλληλα το παρακάτω βίντεο:


https://www.instagram.com/tv/Cb2gV4SgUmu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι πολύ σημαντικό να αγοράζουμε παραμύθια και να διαβάζουμε μαζί με το παιδί μας. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να προσεγγίσουμε θέματα που δεν γνωρίζουμε ή δεν νιώθουμε άνετα, να συζητήσουμε μόνοι μας και διαβάζοντας μαθαίνουμε κι εμείς μαζί με το παιδί.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλα όμορφα στιγμιότυπα τόσο της Αναστασίας όσο και του αδελφού της Σάββα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved