Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο άνδρας της και ο γιος της φορούν ίδια ρούχα - Οι φώτο που δημοσίευσε

Μπαμπάς και γιος ντυμένοι ασορτί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο άνδρας της και ο γιος της φορούν ίδια ρούχα - Οι φώτο που δημοσίευσε

Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια του «Happy Day», με insta stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στους ακολούθους της ότι ο σύζυγός της και ο γιος της, ήταν ντυμένοι ασορτί, σε εκδήλωση που παρευρέθηκαν οικογενειακώς.

Στην πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει μαζί με τα τρία της παιδιά, ενώ σε μία άλλη είναι φαίνεται ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός να ποζάρει μαζί με τον μικρό του γιο, Γιάννη. Μπαμπάς και γιος, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι ντυμένοι ασορτί.

stamatina tsimtsili fotografies me gio kai themi sofo 3

Φορούν κοστούμι στις ίδιες αποχρώσεις και ποζάρουν με χάρη. Η μαμά Σταματίνα απαθανάτισε τη στιγμή και σχολίασε: "Like father... like son".

stamatina tsimtsili fotografies me gio kai themi sofo 4

Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η πρώτη φορά που κάνει μια ανάρτηση σαν και αυτή, μιας και η ίδια συνήθως είναι εκείνη που κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Γιαννάκη. Βλέπετε, ο Θέμης Σοφός δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά του, σε αντίθεση με την παρουσιάστρια, που όταν έχει μια καλή αφορμή, μας δείχνει τα παιδιά της και πόσο τρυφερή μαμά είναι.

stamatina tsimtsili fotografies me gio kai themi sofo 1
stamatina tsimtsili fotografies me gio kai themi sofo 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved