Μαρία Σολωμού: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον γιο της

Μια φωτογραφία με τον 16χρονο Αλέξανδρο δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον γιο της

Η Μαρία Σολωμού είναι ένας άνθρωπος ακομπλεξάριστος, ευθύς, με χιούμορ. Οι συνεντεύξεις τις είναι πάντα απολαυστικές, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει χιουμοριστικά βίντεο, φωτογραφίες και τοποθετήσεις για θέματα που την απασχολούν.

Όλοι θυμόμαστε την παρακάτω ανάρτηση που δημοσίευσε πέρυσι το καλοκαίρι και την οποία δε χορταίνουμε να διαβάζουμε:

«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη - έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος ..... βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας ! Έχω ραγάδες απ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση.....και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες .....και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη .....

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί,θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση,.......η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι...;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο...αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία ,χωρίς make up ,χωρίς ρετούς ...τοσο απλά

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!....καθόλου δεν πειράζει....».


https://www.instagram.com/p/CPm5AWrgyAa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως μαμά, η Μαρία Σολωμού θα λέγαμε ότι είναι μάλλον κουλ. Ο Αλέξανδρος είναι σήμερα 16 ετών και μαμά και γιος έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση. Στην εκπομπή The 2night Show η ηθοποιός, είχε αποκαλύψει ότι από την ηλικία των 13 ετών ο γιος της μένει με τον μπαμπά του, Μάριο Αθανασίου, καθώς έτσι είχαν συμφωνήσει οι δύο γονείς από πριν όταν και αποφάσισαν αν ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η ίδια δηλώνει πάντως ότι βλέπει και μιλάει με το γιο της όποτε θέλει.

Μαρία Σολωμού: Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον γιο της

Αν και ενεργή στα social media, η ηθοποιός σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τον γιο της. Για την ακρίβεια, δύο όλες κι όλες φορές θυμόμαστε να έχουμε δει φωτογραφία του πια στο Instagram της μαμάς του.

Η μία είναι από τις κοινές διακοπές με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους γιους της…

gioi solomou papadimitriou

… και η άλλη από τα περασμένα Χριστούγεννα, που στόλισε το δέντρο με τον γιο της παρέα.

maria solomou gios

Η τρυφερή φωτογραφία με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας

Μία ακόμα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η ηθοποιός. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μερικά χρόνια πριν, όταν μαμά και γιος έμοιαζαν περισσότερο, όπως λέει και η ίδια η Μαρία Σολωμού στην ανάρτησή της.

Όσο για τα λόγια με τα οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, αυτά ήταν:

«Μάνα,μητέρα ,μαμά….. χρόνια πολλά σε όλες μας!!!!
Τότε που μοιάζαμε ακόμα…..»


https://www.instagram.com/p/CdS7MmFtNBv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved