Διάσημες μαμάδες δημοσίευσαν φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη τους με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Μεταξύ αυτών η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρία Ηλιάκη.

Διάσημες μαμάδες δημοσίευσαν φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη τους με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή της Μητέρας, μαμάδες από όλον τον κόσμο μοιράστηκαν φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης τους μέσω του νέου αυτοκόλλητου του Instagram «Add yours».

Τι είναι το αυτοκόλλητο «Add yours» στο Instagram;

Το «Add yours» είναι ένα διαδραστικό αυτοκόλλητο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες προκειμένου να δημιουργηθεί μία αλυσίδα περιεχομένου. Ένας χρήστης δημοσιεύει μία φωτογραφία, δίνει το θέμα και χρησιμοποιεί το αυτοκόλλητο, παρακινώντας και άλλους χρήστες να μοιραστούν περιεχόμενο σχετικά με το ίδιο θέμα.

«Bump Pic in honor of Mother’s Day»

Την «αλυσίδα» με τις φωτογραφίες με φουσκωμένες κοιλίτσες ξεκίνησε η Haty Yahne από την Αμερική. Ο τίτλος που της έδωσε είναι «Bump Pic in honor of Mother’s Day», δηλαδή «φωτογραφία κοιλιάς εγκυμοσύνης προς τιμή της Ημέρας της Μητέρας». Μεταξύ των μαμάδων που δημοσίευσαν και τις δικές τους φωτογραφίες, πολλές και από την ελληνική showbiz, όπως η Ελένη Χατζίδου, η Μαρία Ηλικάκη, η Χριστίνα Μπόμπα κ.α.. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Ελένη Χατζίδου

Η τραγουδίστρια ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μπροστά από τον καθρέφτη και χαμογελά.

koilies egkymosyni diasimes 3

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία που έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, καθώς την ίδια είχε δημοσιεύσει και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

koilies egkymosyni diasimes 4

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη στο παλιό τους σπίτι. Δίπλα στη φουσκωμένη της κοιλίτσα έχει βάλει δύο καρδιές, μία για την Αριάνα και μία για τη Φιλίππα.

koilies egkymosyni diasimes 6

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που δημοσίευσαν διάσημες Ελληνίδες μαμάδες από την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved