Κυριάκος Μητσοτάκης: Διορθώνουμε την αδικία κατά της μεσαίας τάξης - Έχουμε όραμα δεκαετίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε το σύνθημα για την πολιτική του κόμματος το επόμενο διάστημα. Έμφαση στις κοινωνικές πολιτικές, τις παροχές για τους πολίτες και τον ορίζοντα των εκλογών από τον κ. Μητσοτάκη, με «καρφιά» κατά της περιόδου διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διορθώνουμε την αδικία κατά της μεσαίας τάξης - Έχουμε όραμα δεκαετίας

Εκκίνηση για το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πραγματοποιεί ομιλία στην οποία εστίασε στην κοινωνική ατζέντα αλλά και στα επιτεύγματα της κυβέρνησής του ως τώρα.

Αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους από το εξωτερικό, όπως ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στο κύριο σκέλος της ομιλίας του. «Είμαστε και θα είμαστε, η Νέα Δημοκρατία όλης της Ελλάδας», ανέφερε.

«Δεν είναι τακτικό ένα συνέδριο που γίνεται κάθε έξι χρόνια και γίνεται πίσω από κλειστές κομματικές κουρτίνες. Δεν είναι δημοκρατικό, αν ο παλιός, ο ένας και μοναδικός υποψήφιος αρχηγός συμμετέχει σε μια δήθεν εκλογή με μόνο αντίπαλο τον εαυτό του», σχολίασε αφήνοντας αιχμές για το πρόσφατο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε όλους τους προκατόχους του, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε εκλιπόντες, όπως ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Γεώργιος Ράλλης κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή λέγοντας πως «κρατάμε πάντα στις καρδιές μας το επιβλητικό όραμα του ιδρυτή μας». «Όλη η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα εδώ», ανέφερε.

«Με πολλή δουλειά στους επόμενους 12 μήνες και με περισσότερη για τέσσερα χρόνια ακόμα», ανέφερε ο πρωθυπουργός δείχνοντας ξανά την πρόθεσή του για μη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved