Ετεοκλής Παύλου: Οι μαγικές φωτογραφίες που έβγαλε με την κόρη του

Ο έρωτάς του με την κόρη του, Μελίτα

Ετεοκλής Παύλου: Οι μαγικές φωτογραφίες που έβγαλε με την κόρη του

Ο έρωτάς του με την κόρη του, Μελίτα


https://www.instagram.com/p/CcvjyDqrdZQ

Η Μελίτα γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 και είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματα της κόρης της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η κόρη του ζευγαριού είναι ένα τρισχαριτωμένο πλάσμα, εξωστρεφές, που διαρκώς χαμογελά. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα Instagram posts και stories που ανεβάζει το διάσημο ζευγάρι.

Οι μαγικές φωτογραφίες με τη Μελίτα

Μπαμπάς, μαμά και κόρη επισκέφτηκαν το ενυδρείο καιχάζεψαν τα ψαράκια. Εκεί έβγαλαν και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες μαζί.

"ΕΤΕΟΚΛΗΣ: Μελιτα μου,θέλω να μου κανείς μια χάρη, μπορείς;

ΜΕΛΙΤΑ: Φυσικά μπαμπάκα, ο,τι θέλεις!

ΕΤΕΟΚΛΗΣ: Θέλω να μου δειξεις τον κόσμο μέσα απ τα δικά σου μάτια…", σχολίασε ο περήφανος μπαμπάς την φωτογραφία που δημοσίευσε.


https://www.instagram.com/p/CdBDmOooo1A

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε και εκείνη φωτογραφία από το ενυδρείο και έγραψε:

"Καλό μήνα σε όλους. Δε μαζέψαμε λουλούδια ούτε φτιάξαμε στεφάνι σημερα(τα μεταφέραμε για αύριο). Περάσαμε όμως υπέροχες οικογενειακές στιγμές και γελάσαμε με την ψυχή μας! Να περνάτε όμορφα και να έχετε πάντα ενέργεια για να τρέχετε πίσω απ τα παιδάκια σας".


https://www.instagram.com/p/CdBHsbDNlvf

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την κόρη τους. Η καθημερινότητα τους περιλαμβάνει βόλτες, παιχνίδια, μαγειρικές και φυσικά πολλές αγκαλιές.


Δείτε και άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η αγαπημένη οικογένεια στα social media στην gallery που ακολουθεί.


DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved