Χριστίνα Κοντοβά: Αυτή είναι η πιο όμορφη πλευρά της μητρότητας (εικόνες)

Γιορτάζει για πρώτη φορά τη γιορτή της Μητέρας έχοντας την Ada στο πλευρό της και το χαμόγελό της σε κάθε φωτογραφία της δείχνει το πόσο ευτυχισμένη είναι.

Χριστίνα Κοντοβά: Αυτή είναι η πιο όμορφη πλευρά της μητρότητας (εικόνες)

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της η γνωστή επιχειρηματίας. Από όταν αυτό το πανέμορφο κοριτσάκι μπήκε στη ζωή της, την άλλαξε μία για πάντα και όπως φαίνεται και από το χαμόγελα και τα σχόλια της Χριστίνας Κοντοβά στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της, απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε.

Μαμά και κόρη περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί στην καθημερινότητά τους. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από δραστηριότητες που απολαμβάνουν, και διάφορες εξορμήσεις.

Από τις πιο όμορφες στιγμές για ένα γονιό είναι όταν παίζει με το παιδί του, όταν αυτοσχεδιάζουν και οι δυο και όταν ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία.


https://www.instagram.com/tv/Cc-9gPblxdh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε πόσο ευτυχισμένη είναι η μικρή Άντα που κυνηγάει τις φούσκες στο γραφικό πλακόστρωτο,την ώρα που δύει ο ήλιος.

Το ταξίδι της υιοθεσίας

Γι΄αυτό το δύσκολο αλλά συνάμα και συναρπαστικό ταξίδι της υιοθεσίας, είχε γράψει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, όταν δημοσιοποίησε την απόφασή της να γίνει μητέρα υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από την Καμπάλα, την γλυκιά και όμορφη Ada.

"Adopting Ada

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου....

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία.

Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα".

Έκτοτε, ακολούθησαν πολλά ταξίδια, πολλές αγκαλιές, πολλά δάκρυα αποχαιρετισμού και δάκρυα χαράς κάθε φορά που αντάμωναν.

Μέχρι που επιτέλους η μικρή Άντα μεγαλώνει με όλη την αγάπη της μαμάς της, και οι δυο τους έχουν βρει η μια την άλλη για πάντα.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η διάσημη μαμά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved