Νίκη Κεραμέως: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μεγαλύτερο γιο της

Μαμά και γιος έφτιαξαν το μαγιάτικο στεφάνι και η υπουργός δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram.

Νίκη Κεραμέως: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μεγαλύτερο γιο της

Η Νίκη Κεραμέως, τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε media και τηλεοπτικές εκπομπές, δίνοντας απαντήσεις γύρω σχετικά με τη ζωή των μαθητών στα χρόνια του κορονοϊού. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε και τα τελευταία μέτρα, που θέλουν τους μαθητές να επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες μετά το Πάσχα, χωρίς self ή rapid test.

H Νίκη Κεραμέως εκτός από υπουργός Παιδείας είναι και μαμά και μάλιστα αρκετά δοτική. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και μαζί έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, τον Λουκά, αλλά και τον μικρό Κωνσταντίνο. Ο Λουκάς μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες είχε και τα γενέθλιά του. Τότε η υπουργός είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση σχολιάζοντας: "Χρόνια πολλά Λουκά μας! #happybirthday".


https://www.instagram.com/p/CbIxAehNNUJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή την Πρωτομαγιά, η Νίκη Κεραμέως δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία με τον γιο της, Λουκά. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, μαμά και γιος, έφτιαξαν το μαγιάτικο στεφάνι και ευχήθηκαν καλό μήνα σε όλους.


https://www.instagram.com/p/CdAw1S7tNwt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Καλή Πρωτομαγιά! ???"

Η υπουργός, είναι αρκετά φειδωλή με την προσωπική της ζωή, όμως όταν έχει λόγο ή κάποια αφορμή αναρτά φωτογραφίες, δείχνοντας εικόνες της καθημερινότητάς της.

Δείτε παρακάτω, 5 φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved