Πώς υποδέχτηκαν τον Μάιο οι διάσημοι Έλληνες γονείς

Τις δικές τους ευχές για την Πρωτομαγιά έστειλαν μέσα από τα social media πολλοί γνωστοί Έλληνες γονείς.

Πώς υποδέχτηκαν τον Μάιο οι διάσημοι Έλληνες γονείς

Φέτος ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς επιφύλασσε για πολλούς ένα τριήμερο που άλλοι έσπευσαν να το εκμεταλλευθούν και άλλοι περιορίστηκαν στο Σαββατοκύριακο.

Οι περισσότεροι πάντως τίμησαν την Πρωτομαγιά είτε φτιάχνοντας στεφάνια είτε κάνοντας βόλτες απολαμβάνοντας την χθεσινή ηλιόλουστη ημέρα ( σήμερα ο καιρός δεν προσφέρονταν για βόλτες στη φύση).

Το ίδιο έκαναν και πολλοί γνωστοί γονείς της ελληνικής showbiz που ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στα social media «Καλό Μήνα!». Ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό που είχε το Σκ για μια απόδραση, άλλοι γιόρτασαν «εντός» λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων ενώ γνωστή παρουσιάστρια είχε διπλό λόγο για να γιορτάζει την χθεσινή ημέρα. Και φυσικά ορισμένοι συνδύασαν το Πάσχα με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς παρατείνοντας - όσοι είχαν τη δυνατότητα- τις διακοπές τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Για την γνωστή παρουσιάστρια, η 1η Μαΐου αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Νάγια. Χθες λοιπόν δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την πρωτότοκη κόρη της γράφοντας το εξής:


https://www.instagram.com/p/CdAyQi0qlom/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σας εύχομαι καλό μήνα.
Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα ..μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή.
Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά.
Όλα άλλαξαν.
Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα.
Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλία σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω.
Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου.
Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.»

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε κανονικά εκπομπή και εμφανίστηκε όπως και αρκετοί συνεργάτες της φορώντας λουλουδένια στεφάνια στο κεφάλι.

stam tsimtsili1

Δούκισσα Νομικού

Η όμορφη μαμά, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια ευχήθηκε στους ακολούθους της «Καλό Μήνα» φορώντας ένα υπέροχο ασπρόμαυρο μπικίνι και φόντο μια απέραντη παραλία με φοίνικες στο βάθος.


https://www.instagram.com/p/CdBMg26N_04/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Καλό μήνα να έχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται.

Ευδοκία Ρουμελιώτη

H ηθοποιός ευχήθηκε κι αυτή τη με τη σειρά της «Καλό μήνα» στους αγαπημένους της followers με μια διαφορετική φωτογραφία. Είναι στο τιμόνι ενός παλιού λεωφορείου, που έχει μπροστά στη μηχανή του ένα ολάνθιστο μαγιάτικο στεφάνι , γράφοντας: «Πάμε για Γκύζη παιδιά α α α α!!!Καλο μήνα να έχουμε !!!!!!».


https://www.instagram.com/p/CdAjOWHojl_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κλέλια και Άννυ Πανταζή

Οι δύο αδελφές δημοσίευαν δύο υπέροχες φωτογραφίες γεμάτες χρώματα. Μας έδειξαν μάλιστα και τα λουλουδένια στεφάνια δια χειρός παππού Γιάννη.


https://www.instagram.com/p/CdA-YRXo9pS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Καλό Μήνα!!! Ο παππούς Γιάννης μας έφτιαξε λουλουδένια στεφάνια και πιάσαμε τον Μάη!!! Και του χρόνου με υγεία!!!» , ήταν η δική τους ευχή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς ευχήθηκαν για την Πρωτομαγιά κι άλλοι γνωστοί 'Ελληνες γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved