Ο γιατρός Αλί, έγινε μπαμπάς - Η πρώτη φώτο με το μωρό

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με το μωρό του.

Ο γιατρός Αλί, έγινε μπαμπάς - Η πρώτη φώτο με το μωρό

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά, τον οποίο υποδύθηκε με επιτυχία ο Taner Ölmez, έγινε μπαμπάς!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αυτή την τρυφερή φωτογραφία. Η λέξη "ευτυχία" είναι μικρή για να περιγράψει το πώς νώθει ο Taner.


https://www.instagram.com/p/CcsY6r4qQSL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Η ανακοίνωση ότι θα γίνει μπαμπάς


Η γυναίκα του, Ece Cesmioglu, είχε ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς με την παρακάτω φωτογραφία. Και οι δύο είναι αρκετά φειδωλοί με την προσωπική τους ζωή και αυτές οι φωτογραφίες, ήταν μια έκπληξη για όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έκτοτε, κανείς από τους δυο δεν είχε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση, παρά μόνο πριν μερικές μέρες ο "γιατρός Αλί" που δημοσίευσε τη φωτογραφία με το μικρό του μωρό.




https://www.instagram.com/p/CbArpG8tqX6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Η σειρά που τον έκανε γνωστό στη χώρα μας

Η Τούρκικη σειρά “Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος” προβάλλεται στην Ελλάδα καθημερινά, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στη σειρά ο Αλί Βεφά έκανε ένα ασυνήθιστο νεαρό που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυΐα σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Ο Αλί στη σειρά, Γιατρός, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να γίνει χειρούργος και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ναζλί με την οποία δημιούργησαν μία ωραία οικογένεια.

Αυτός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εξαιτίας του ταλέντου του αλλά και της εξωτερικής του εμφάνισης, είναι ο πρωταγωνιστής Taner Ölmez.

Φωτογραφίες μέσα από μαιευτήριο


Μπορεί ο ηθοποιός να μην αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή όμως ο γιατρός της γυναίκας του, Furkan Kayabaşoğlu, (ο πραγματικός γιατρός) δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από την αίθουσα τοκετού.



Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved