Σάββας Πούμπουρας: Με ιδιαίτερο outfit η κόρη του στο αεροπλάνο

Η νέα φωτογραφία της μικρής Κύνθιας που δημοσίευσε ο παρουσιαστής.

Σάββας Πούμπουρας: Με ιδιαίτερο outfit η κόρη του στο αεροπλάνο

Ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει τα ταξίδια και από νωρίς σε αυτά έχει μυήσει την κόρη του, Κύνθια. Η κόρη του παρουσιαστή γεννήθηκε το 2020 και σε ηλικία μόλις 8 μηνών απέκτησε το πρώτο της διαβατήριο για να ταξιδέψουν οικογενειακώς στην Αγία Νάπα.

«Plane friendly… Έβγαλα διαβατήριο στην ”φίλη”, πριν καν κλείσει χρόνο, μπήκαμε αεροπλανάρα και κατηφορίσαμε στο νησί️» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CDgwitqpJdG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τους μήνες που ακολούθησαν μπαμπάς και κόρη πήγαν πολλά ακόμα ταξίδια σε Ρόδο, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Το κοριτσάκι έχει αποκτήσει πλέον τόση εξοικείωση με τα αεροπλάνα που όχι μόνο δεν τα φοβάται, αλλά ξέρει και πώς να δένει μόνη της την ζώνη ασφαλείας.

boumpouras me kori taxsidi 2

Μία νέα φωτογραφία της κόρης του στο αεροπλάνο δημοσίευσε νωρίς το πρωί ο Σάββας Πούμπουρας. Το κοριτσάκι κοιτάει έξω από το παράθυρο τη θέα, τις εντυπώσεις όμως αυτή τη φορά κλέβει το outfit της, καθώς φοράει ένα ροζ κολάν και μία ιδιαίτερη, φλοράλ ζακέτα.


https://www.instagram.com/p/Cc7F6Inqj3c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σάββας Πούμπουρας: Στιγμιότυπα από τα ταξίδια με την κόρη του

Ο παρουσιαστής έχει ταξιδέψει με την κόρη του σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από το αεροπλάνο, το αεροδρόμιο και φυσικά τους προορισμούς.

Δείτε μερικά από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved