Νίνα Λοτσάρη: Η σπάνια ανάρτηση με την κόρη της, Ερωφίλη

Μετά από καιρό φωτογραφίζει και δείχνει την κόρη της, Ερωφίλη.

Νίνα Λοτσάρη: Η σπάνια ανάρτηση με την κόρη της, Ερωφίλη

Στον λογαριασμό της Νίνας Λοτσάρη στο Instagram σπάνια θα δει κανείς φωτογραφίες των παιδιών της, καθώς είναι αρκετά φειδωλή με την προσωπική της ζωή.

Οι αναρτήσεις της συνήθως αφορούν την επαγγελματική της ζωή και ελάχιστες φορές και μόνο όταν υπάρχει λόγος, αναρτά φωτογραφία ή κάποιο μήνυμα για τις κόρες της. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της, Ερωφίλης μετά από καιρό και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: "Φως….αγάπη….ανάσα….σκοπός….ελπίδα….ευτυχία….κουράγιο….όνειρα….Ερωφιλη"

ninalotsari kores fotografies 7

Πραγματικά μείναμε άφωνες από το πόσο μεγάλωσε η κόρη της και πόσο όμορφη είναι. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς όσο μεγαλώνει η μικρή Ερωφίλη μοιάζει αρκετά στην εντυπωσιακή ηθοποιό.

Θέλει τα παιδιά της να ξέρουν τι πάει να πει ευγνωμοσύνη, αλληλοσεβασμός και ευθυκρισία

Η Νίνα Λοτσάρη είναι μια δοτική μαμά. Ο κόσμος της όλος είναι οι κόρες της, γι' αυτό και τις κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλει τόσο η Νεφέλη όσο και η Ερωφίλη να έχουν φυσιολογικά παιδικά χρόνια και να μην διαταράσσει τίποτε την καθημερινότητά της.

Στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχε δώσει στο infokids, είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για το μεγαλύτερό της άγχος

"Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι να καταφέρω να γαλουχήσω τα παιδιά μου με την υπέρτατη αξία της ευγνωμοσύνης, του αλληλοσεβασμού και της ευθυκρισίας. Να σταθώ αντάξια του πιο σοβαρού ρόλου που μου ανάθεσε η ζωή και το χέρι του Θεού, να παραδώσω στην κοινωνία ανθρώπους με κοινωνική παιδεία και υπευθυνότητα".

Οι κόρες της μέσα από τα μάτια της


https://www.instagram.com/p/COpauL0sNgW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αναφέραμε οι αναρτήσεις με τα κορίτσια της είναι σπάνιες. Ωστόσο, εμείς "ψαχουλέψαμε" για λίγο τον λογαριασμό της και βρήκαμε μερικές φωτογραφίες τους. "Ευτυχία" είναι ο τίτλος που θα τους βάλουμε και θα σας αφήσουμε να τις απολαύσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved