Γιώργος Λύρας: Η κόρη του έκανε το πιο χαριτωμένο κοριτσίστικο χτένισμα

Όπως θα δείτε, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι εύκολο και ιδιαίτερα πρακτικό.

Γιώργος Λύρας: Η κόρη του έκανε το πιο χαριτωμένο κοριτσίστικο χτένισμα

Η Ηλέκτρα Λύρα είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι και ασχολείται με τον αθλητισμό.

Η ενασχόληση με τον στίβο φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τις ενδυματολογικές της επιλογές καθώς στις συχνές αναρτήσεις που κάνει ο μπαμπάς της, είναι ντυμένη με casual ρούχα κυρίως με φόρμες και αθλητικά παπούτσια.

Δεν είναι λίγες οι φορές πόσο τόσο ο Γιώργος Λύρας όσο και η Πέγκυ Ζήνα έχουν δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις προπονήσεις της κόρης τους.


https://www.instagram.com/p/BvU7WzinOqH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Λύρας μοιράστηκε στο Instagram νέες φωτογραφίες της κόρης του η οποία έχει αγκαλιά το αγαπημένο της σκυλάκι.

Όπως βλέπετε, η μικρή έχει φτιάξει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, φοράει ένα μακό μπλουζάκι και σορτσάκι.

ilektra lira xtenisma2

Τα κοτσιδάκια είναι ένα ιδιαίτερα πρακτικό χτένισμα για τα κορίτσια αυτής της ηλικίας καθώς μπορούν να τα πλέξουν μόνα τους και επίσης όταν αφήνουν τα μαλλιά τους λιτά, είναι κυματιστά ( ή σπαστά αν προτιμάτε)

ilektra lira xtenisma1

Το trend στα παιδικά κοριτσίστικα χτενίσματα

Τα κοτσιδάκια είναι πρακτικά και κρατούν τα μαλλιά πιασμένα και δεν μπαίνουν μέσα στα μάτια, όμως μπορείτε να τα εξελίξετε και να τα κάνετε ακόμη πιο μοντέρνα και ακόμη πιο χαρούμενα για τα μικρά σας, χρησιμοποιώντας πολύχρωμες λεπτές κορδέλες ή νήματα.

Πώς θα φτιάξετε κοτσιδάκια με κλωστές ή πολύχρωμες κορδέλες

Σε όποια πλεξούδα και αν φτιάξετε μπορείτε να πλέξετε μαζί με τα μαλλιά πολύχρωμες κλωστές ή κορδέλες που θα έχετε κόψει και θα έχετε δέσει σφιχτά στην κορυφή του κεφαλιού και την αρχή της μεγάλης ή της μικρής πλεξούδας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved