Ετεοκλής Παύλου: Έτοιμη για το Masterchef Junior η κόρη του - Η απίθανη ανάρτηση

Η Μελίτα λατρεύει τη μαγειρική!

Ετεοκλής Παύλου: Έτοιμη για το Masterchef Junior η κόρη του - Η απίθανη ανάρτηση

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αναρτήσεις τόσο ο Ετεοκλής Παύλου, όσο και η Ελένη Χατζίδου έχουν δείξει την αδυναμία και τη λατρεία που έχει η μικρή Μελίτα, στη μαγειρική.

Άλλοτε στη σχολή μαγειρικής που πηγαίνει και άλλοτε στο σπίτι, η Μελίτα Παύλου, δείχνει το μαγειρικό της ταλέντο ξετρελαίνοντας τους γονείς και τους παππούδες της. Γιατί... μην ξεχνάμε, ότι περήφανοι για κάτι τέτοια επιτεύγματα που κάνουν τα μικρά σποράκια, δεν νιώθουν μόνο οι γονείς αλλά και οι γιαγιάδες με τους παππούδες, που παινεύονται μάλιστα ότι το παιδί... "από εμένα πήρε".

Masterchef από κούνια

Τι να πρώτο-θυμηθούμε; τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα που είχαν φτιάξει πάλι όλοι μαζί;


https://www.instagram.com/p/CXv93T4IXIi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πασχαλινά κουλουράκια που έφτιαξε μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια;


https://www.instagram.com/tv/Ccnoz_Wgi1h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ή τα νηστίσιμα μπισκότα με βρόμη και ταχίνι;

Αυτή τη φορά, φωτογραφίες δημοσίευσε ο μπαμπας Ετεοκλής, δείχνοντάς τον να μαγειρεύει στο πλευρό της κόρης του παστίτσιο.

"Η κόρη μου λατρεύει να μαγειρεύει!
Αφού λοιπόν έμαθα το απαραίτητο τραγουδάκι για να γίνουν πιο νόστιμα τα φαγητά μας, εβαλα την πόδια μου και εγινα και εγω σεφ.
Η Μελιτα-Δήμητρα, σαν πιο παλιά πλέον, μου έδειξε μια απλή συνταγή για ένα εναλλακτικό πεντανόστιμο παστίτσιο το οποίο, αφού δοκίμασε πρώτα,μου χαμογέλασε και μου είπε «περνάει το πάσο μπαμπά αλλά μπορείς και καλύτερα και τώρα που έμαθες, να φτιάχνεις και στο σπίτι κανα φαγάκι»??", σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες που τον δείχνουν δίπλα στην κόρη του, με ποδιά και σκούφο έτοιμο να φτιάξει παστίτσιο... εναλλακτικό!

Απολαύστε τους (μπαμπά και κόρη) παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved