Κωνσταντίνος Καζάκος: Στην Κρήτη με την κόρη του - Σπάνια φώτο

Στη Κρήτη βρέθηκε ο ηθοποιός και η 22χρονη Τζένη για τις μέρες του Πάσχα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Στην Κρήτη με την κόρη του - Σπάνια φώτο

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media και ακόμα πιο σπάνιες είναι οι αναρτήσεις με την οικογένειά του. Ο ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών, της Τζένης, όνομα που πήρε από την αείμνηστη γιαγιά της και του Ιάσονα. Πιο συχνές είναι οι δημοσιεύσεις με την Τζένη η οποία είναι και ενήλικη, ενώ όσες φορές έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τον γιο του, φροντίζει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Τελευταία ανάρτηση με την κόρη του ήταν τον περασμένο Αύγουστο από την Κέρκυρα. Τότε μπαμπάς και κόρη πόζαραν μαζί στον φακό φορώντας ασπρόμαυρα σύνολα και ο ηθοποιός έγραψε στο Instagram «Με το καμάρι μου…».


https://www.instagram.com/p/CSz0mGsoO4Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οκτώ μήνες μετά, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία τους. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός βρέθηκε με την κόρη του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για τις μέρες του Πάσχα. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελώντας και ο διάσημος μπαμπάς γράφει με χιουμοριστική διάθεση στο Instagram:

«Πάσχα στην Κρήτη!!! Από αύριο δίαιτα….».


https://www.instagram.com/p/Ccw9KqCI1EZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τζένη Καζάκου: Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

Η Τζένη Καζάκου είναι κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της ηθοποιού, Τάνιας Τρύπη. Έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της, Τζένης Καρέζη, και πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι της μοιάζει ακόμα περισσότερο όσο μεγαλώνει. Η νεαρή κοπέλα θα γίνει φέτος 22 ετών και κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Ήδη στο βιογραφικό της συγκαταλέγονται αξιοσημείωτες συνεργασίες όπως αυτή με τους Ρέππα – Παπαθανασίου στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».


https://www.instagram.com/p/CW6MjvlodzN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο πριν είχε συμμετάσχει στην παραγωγή της ΕΡΤ «Βαρδιάνος στα Σπόρκα». Όσο για τη σύγκριση με τη γιαγιά της η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Τύπος TV:

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, υπάρχει έντονο όλο αυτό. Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή, πέρασα μια φάση περίεργη. Είναι άδικο… Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος.»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της κόρης του Κωνσταντίνου Καζάκου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved