Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακές διακοπές στην Ύδρα - Οι πρώτες φώτο

Στην Ύδρα θα περάσει τις μέρες του Πάσχα η γλυκιά παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακές διακοπές στην Ύδρα - Οι πρώτες φώτο

Όπου φύγει φύγει, διάσημοι και μη. Εδώ και τρεις μέρες, τα διόδια αναστενάζουν και το ίδιο συμβαίνει τόσο στα λεωφορεία και τα τρένα όσο και τα πλοία. Όλοι ξεχύθηκαν στα χωριά τους και στα νησιά του Αργοσαρωνικού για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες μέρες μετά από πολύ καιρό.

Βλέπετε, δυο χρόνια τώρα ο κορονοϊός είχε στερήσει από πολλούς τις εκδρομές και τις οικογενειακές συναντήσεις. Ανάμεσα σε εκείνους που επέλεξαν να φύγουν για τις μέρες του Πάσχα από την πόλη, ανήκει και η οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, ταξίδεψαν μέχρι την όμορφη Ύδρα και η παρουσιάστρια του Happy Day, έσπευσε να αναρτήσει τις πρώτες φωτογραφίες δείχνοντάς μας όχι μόνο τις ομορφιές του νησιού αλλά και τα παιδιά της μετά από καιρό.

stam tsimtsili oikogeneiakes foto stin idra 5

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της θα δει κανείς εκτός από γαϊδουράκια, τη μοναδική αρχιτεκτονική του νησιού, που δεν υπάρχει παρόμοια στην Ελλάδα και φυσικά τα τρία της παιδιά.

"Εύχομαι να περνάτε υπέροχα! Μετά από δύο χρονιές που το Πάσχα μείναμε σε κλοιό ασφαλείας λόγω covid επιτέλους μπορούμε να απολαύσουμε την υπέροχη χώρα μας. Καλή Ανάσταση ❤️", έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση και λίγο αργότερα ακολούθησε άλλη μία που συνόδευε τις περισσότερες από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

stam tsimtsili oikogeneiakes foto stin idra 6

"Όμορφη Ελλάδα…!"

Λίγα λόγια για την Ύδρα, σε περίπτωση που θέλετε να την επισκεφθείτε

stam tsimtsili oikogeneiakes foto stin idra 9

Η μικρή πόλη της Ύδρας, ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές μιας και βρίσκεαι μια ανάσα μακριά από την Αθήνα. Εκεί μπορείτε να περιπλανηθείτε με την οικογένειά σας στα πλακόστρωτα δρομάκια και να θαυμάσετε τα σπίτια που ανεβαίνουν ως τους λόφους. Αξίζει να γνωρίζετε ότι η ταινία "Το παιδί και το δελφίνι" γυρίστηκε στην Ύδρα, με πρωταγωνίστρια τη Σόφια Λόρεν, ενώ στο νησί η Μελίνα Μερκούρη κινηματογράφησε την ταινία Φαίδρα, σκηνοθετημένη από τον Jules Dassin.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved