Χριστίνα Κοντοβά: Στην Πάρο για Πάσχα με τη μικρή Ada - Οι πρώτες φώτο

Υπέροχες φωτογραφίες από το λιμάνι της Νάουσας.

Χριστίνα Κοντοβά: Στην Πάρο για Πάσχα με τη μικρή Ada - Οι πρώτες φώτο

Στην Πάρο βρίσκεται η Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνη Καλημέρης και η μικρή Ada για να γιορτάσουν το Πάσχα. Η σχεδιάστρια ρούχων δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες χθες και μας έδειξε τις ομορφιές του νησιού και όχι μόνο.

kontova paros 1

Στο λιμάνι φωτογράφισε η Χριστίνα Κοντοβά και την μικρή Ada με τον Τζώνη Καλημέρη. Οι δυο τους αγναντεύουν τη θάλασσα και τις βάρκες, ανυποψίαστοι για τη φωτογραφία που τραβάει η διάσημη μαμά.

knotova paros 2

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε και μία selfie στην οποία έχει κολλημένο ένα αυτοκολλητάκι της μικρούλας στο μέτωπο και χιουμοριστικά σχολιάζει «Mom’s Life».

kontova paros 3

Χριστίνα Κοντοβά: Η ζωή με την Ada

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της τη γνωστή επιχειρηματίας. Από όταν το κοριτσάκι μπήκε στη ζωή της, την άλλαξε μία για πάντα και όπως φαίνεται και από το χαμόγελο και το σχόλιο της Χριστίνας Κοντοβά στην παραπάνω φωτογραφία, απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε.

Μαμά και κόρη περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί στην καθημερινότητά τους. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από δραστηριότητες που απολαμβάνουν, εξορμήσεις αλλά και από το παιδικό δωμάτιο της μικρούλας που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.


https://www.instagram.com/p/CXYy_BwLAoI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η διάσημη μαμά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved