Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Η ζωή με τις δίδυμες μέσα από φωτογραφίες

Απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τις δίδυμες μικρούλες τους.

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Η ζωή με τις δίδυμες μέσα από φωτογραφίες

Το όνειρο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, πραγματοποιήθηκε, μετά από αρκετές δυσκολίες. Βλέπετε μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη και δεν ήταν εύκολη ούτε για τη Χριστίνα Μπόμπα. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει δυσκολεύτηκε για να μείνει έγκυος. Η instagramer και influencer είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη για αυτή την περίοδο της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/CQWIrqBFVDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δύσκολος δρόμος της μητρότητας

Όπως η ίδια σχολίασε ήταν ένας δύσκολος δρόμος για να κάνει παιδί. Έκανε εξωσωματική και κατά την εμβρυομεταφορά, προσευχόταν να είναι όλα καλά. Είχε βάλει δυο έμβρυα και δεν τρόμαξε γιατί το περίμενε και κατά βάθος το ήθελε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.


https://www.instagram.com/p/CS4x_PtocfN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εμείς από πριν το γάμο το σκεφτόμασταν για παιδάκια. Δεν ήρθε και μετά από δυο χρόνια δεν έμενα έγκυος. Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελε να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας. Οπότε μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανωορρηκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Σε μένα ήταν πιο συχνό… Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή.

Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: “Πιο έγκυος δε γίνεται’. Εκεί είδα το Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση. Το μοιραστήκαμε νωρίς με τις οικογένειές μας δεν κρατηθήκαμε.

Δεν μπορώ να δώσω ιατρική συμβουλή. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας. Δεν υπάρχουν κανόνες. Το καλύτερο είναι να κάνει ο καθένας ότι αισθάνεται. Εμείς ξέρουμε μέσα μας τι θέλουμε.

Εγώ μεγαλώνοντας ήθελα να κάνω καριέρα. Είχα στόχο να ανελιχθώ. Πάντα αναρωτιόμουν ποια είναι η κλίση αλλά ήθελα να εξελίσσομαι. Η οικογένεια δεν ήταν στις προτεραιότητές μου. Αλλά ο Σάκης μου το έβγαλε».

Η γέννηση των διδύμων


https://www.instagram.com/p/CTsD5ulIicc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δίδυμες ήρθαν τον Ιούνιο του 2021 και οι ερχομός τους γέμισε με αγάπη και χαρά όλη την οικογένεια. Όπου οικογένεια φυσικά βάλτε τους γονείς και τα αδέρφια των Σάκη-Χριστίνα.


https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ανακοίνωση της γέννησης έκανε φυσικά ο περήφανος μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό και την παρακάτω ανάρτηση, σχολιάζοντας: «Έφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας επί 2!!».

Η πρώτη φωτογραφία... Τα πρώτα Χριστούγεννα


https://www.instagram.com/p/CYJ-3zBI6vn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλοι περίμεναν την πρώτη φωτογραφία των διδύμων. Επί περίπου 6 μήνες τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και η Χριστίνα Μπόμπα, αναρτούσαν φωτογραφίες των μωρών χωρίς να αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Η πρώτη τους φωτογραφία ήρθε τα Χριστούγεννα. Τότε μας σύστησαν επίσημα τις δίδυμες κορουλες τους, τρελαίνοντας στην κυριολεξία τους διαδικτυακούς τους φίλους. Έκτοτε και οι δύο αναρτούν συχνά φωτογραφίες δείχνοντας τα φατσάκια των μωρών τους.

Η πρώτη φορά που είδαν χιόνι οι δίδυμες


https://www.instagram.com/tv/CZG994tqa1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τα Χριστούγεννα μέχρι και σήμερα έχουμε δει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα των δύο κοριτσιών. Όπως για παράδειγμα τη φορά που είδαν για πρώτη φορά χιόνι. Ο Σάκης Τανιμανίδης τότε αν θυμάστε είχε αναρτήσει και ένα σχετικό βίντεο, που αμέσως έγινε viral.

Αριάνα - Φιλίππα: Το πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι


https://www.instagram.com/p/CZeaDZArVzB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά το χιόνι, ακολούθησε το πρώτο ταξίδι με το αεροπλάνο. Τότε που η Αριάνα και η Φιλίππα θα ταξίδευαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να δουν τους συγγενείς τους. Και τότε, τόσο οι αναρτήσεις όσο και το βίντεο από το αεροπλάνο είχαν γίνει ανάρπαστα.

Η καθημερινότητα με τις δίδυμες

Η καθημερινότητα τόσο του μπαμπά, Σάκη, όσο και της μαμάς, Χριστίνας, είναι συναρπαστική. Απολαμβάνουν όλα τα επιτεύγματα των κοριτσιών και όλος τους ο ελεύθερος χρόνος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά σε εκείνες.


https://www.instagram.com/tv/Ca5EHYajP0m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τελευταία τρυφερή φωτογραφία; Αυτή του Σάκη Τανιμανίδη, που κοιμάται στον καναπέ έχοντας στην αγκαλιά του τη μία του κορούλα.

Το πρώτο Πάσχα με τις δίδυμες

Κάπως έτσι, με τούτα και με εκείνα, φτάσαμε στο πρώτο Πάσχα των διδύμων. Ένα απολαυστικό Πάσχα που ήταν γεμάτο με πολλή αγάπη. Το ζευγάρι ταξίδεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με τις δίδυμες όπου πέρασε τις γιορτές. Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε αρκετά ποστ τόσο από το βράδυ της Ανάστασης όσο και ανήμερα του Πάσχα, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές.

mpompa pasxa4
mpompa pasxa 2

Και μπορεί να μην είχε τις δίδυμες στην Ανάσταση καθώς ήταν αργά, χθες όμως εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και παρέα με την αδελφή της πήγαν όλες μαζί βόλτα.
Μάλιστα τις απαθανάτισε ο καλός τους φίλος Αγησίλαος Μικελάτος, και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

mpompa pasxa 1

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα και τις φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει τόσο στον λογαριασμό του Σάκη Τανιμανίδη όσο και της Χριστίνας Μπόμπα, από τα Χριστούγεννα μέχρι και σήμερα.

Enjoy!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved