Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με τις κόρες της στην Ιταλία

Βόλτες, δραστηριότητες και ιταλικό φαγητό! 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με τις κόρες της στην Ιταλία

Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τις κόρες της. Η δημοσιογράφος γιόρτασε το καθολικό Πάσχα με την αδερφή και τα ανίψια της που μένουν εκεί και οι μέρες που ακολούθησαν ήταν γεμάτες με βόλτες, φαγητό και όμορφες δραστηριότητες.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δε σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τη γειτονική χώρα και μέσα από τις αναρτήσεις της μας ταξιδεύει κι εμάς. Οι δε Ισαβέλλα και Βικτωρία είναι κατενθουσιασμένες.

Χθες, μαμά και κόρες πήγαιναν για βαρκάδα. Ο καλός καιρός έκανε το τοπίο ακόμα πιο μαγευτικό και η δημοσιογράφος απαθανάτισε τα στιγμιότυπα.

eliana xrusikopoulou katksisi italia 7

Το πρόγραμμα έπειτα περιελάμβανε βόλτα στην πόλη. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μάλιστα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία που είχε τραβήξει και πάλι στην Ρώμη χρόνια πριν, πολύ πριν γίνει μητέρα, και αμέσως μετά μία ακόμα από τη χθεσινή τους βόλτα. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι εμφανής.

eliana xrusikopoulou

Τα κορίτσια παρακολούθησαν τα άλογα και τις άμαξες που περνούσαν στον πλακόστρωτο…

eliana xrusikopoulou katksisi italia 1

Και έπειτα όλοι μαζί πήγαν για φαγητό, τιμώντας φυσικά τα παραδοσιακά φαγητά και επιδόρπια.

eliana xrusikopoulou katksisi italia 8

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η δημοσιογράφος από το ταξίδι της στην Ιταλία στην gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved