Θείος και ανηψιά: To πιο αχτύπητο δίδυμο! (vid)

Δείτε το αστείο βίντεο και κλάψτε μέχρι δακρύων!

Θείος και ανηψιά: To πιο αχτύπητο δίδυμο! (vid)
Youtube/TikTokBest

Αυτός ο θείος, έχει γίνει viral! Προσπαθεί να μάθει στην ανηψιά του να βάζει μόνη της το γάλα ή τον χυμό, στο ποτήρι της, αλλά η μικρή δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά.

Αν τα αδέρφια σου κάνουν παιδιά πριν από ‘σένα, σου χαρίζουν το πλεονέκτημα να παρακολουθήσεις την εμπειρία σου και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στη μητρότητα (ή την πατρότητα). Είναι η καλύτερη προπόνηση και η πιο ρεαλιστική «απεικόνιση» του να έχεις παιδιά.

Η πρώτη φορά που βλέπεις τον μικροσκοπικό ανιψιό σου όρθιο στα δυο του πόδια και συνειδητοποιείς ότι είναι ένα ανθρωπάκι που μεγαλώνει, η πρώτη φορά που σου σκάει ένα ενσυνείδητο, κατάδικό σου χαμόγελο, η πρώτη φορά που τρέχει με φόρα κατά πάνω σου γιατί η παρουσία σου και μόνο το γέμισε χαρά και -φυσικά!- η πρώτη φορά που το βλέπεις (τότε που, ακόμη κι αν είναι το πέμπτο σου ανίψι, το μυαλό σου δεν χωράει πόσο μικροσκοπικό είναι ένα πλάσμα μιας ημέρας) θα σε κάνουν να κλάψεις όσο όλες οι ρομαντικές κομεντί του κόσμου μαζί.

Αν είσαι τυχερός, μπορεί πριν ανοίξει η πόρτα και αφού έχεις χτυπήσει το κουδούνι, να ακούσεις μια-δυο παιδικές φωνές μέσα από το σπίτι να φωνάζουν «Ήρθε, ήρθε!».

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved