Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την βαφτιστήρα της

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μας δείχνει πρώτη φορά τη βαφτιστήρα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την βαφτιστήρα της
Photo by @stam_tsimtsili on Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ποζάρει αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της! Έχει βαφτίσει την κόρη της, Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου.

Η παρουσιάστρια παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της λόγω της καθημερινής εκπομπής της στο Happy Day, πάντα βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώνει στην αγαπημένη βαφτιστήρα Μαρία-Αλεξάνδρα.

Tην Κυριακή η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τη βαφτιστήρα της, Μαρία-Αλεξάνδρα για να της δώσει τα δώρα της για το Πάσχα και πόζαρε μαζί της και στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντάς στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο έχει μεγαλώσει.

vaftistiri tsimtsili

«Όταν η βαφτιστήρα σου είναι σχεδόν 12 και σχεδόν σε έχει φτάσει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ποζάροντας αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η πιο στιλάτη νονά

Αναμφίβολα είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, έχοντας μετατρέψει την καθημερινή της ενημερωτική εκπομπή "Happy Day" σε μια πασαρέλα. Και αυτό διότι τα outfits που τη βλέπουμε να φοράει είναι πάντα προσεγμένα, δοκιμάζοντας νέες τάσεις και ενδιαφέρουσες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα τελευταία χρόνια, έχει βρει το δικό της προσωπικό στιλ, που της ταιριάζει απόλυτα και οι παρακάτω φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες που η Σταματίνα διδάσκει στιλ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved