Βαρδής – Σκαφίδα: Τα παιδιά τους έφτιαξαν πασχαλινά κουλουράκια (εικόνες)

Έτοιμα τα πασχαλινά κουλουράκια της οικογένειας Βαρδή!

Βαρδής – Σκαφίδα: Τα παιδιά τους έφτιαξαν πασχαλινά κουλουράκια (εικόνες)

Η παράδοση θέλει να φτιάχνουμε τα πασχαλινά κουλουράκια και τσουρέκια την Μεγάλη Πέμπτη, πολλοί είναι αυτοί όμως που τα φτιάχνουν νωρίτερα. Μεταξύ αυτών και η Νατάσα Σκαφίδα.

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή έφτιαξε χθες τα πασχαλινά της κουλούρια και είχε τους καλύτερους βοηθούς, τα παιδιά της. Η Κατερινούλα και ο μικρός Αντώνης μέτρησαν και ανακάτεψαν τα υλικά, έπλασαν, φούρνισαν και όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα, το καταδιασκέδασαν.

natasa skafida giannis vardis kouylourakia 2

Κάν’ το όπως η Νατάσα Σκαφίδα

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά που ενισχύει τη δημιουργικότητά τους, εξασκεί τις κινητικές τους δεξιότητες και τα μαθαίνει να συνεργάζονται. Επιπλέον, φτιάχνοντας πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκια και άλλα πασχαλινά γλυκά, όχι μόνο περνάτε όμορφο χρόνο μαζί, αλλά δημιουργείτε και πασχαλινές αναμνήσεις.

Υπάρχουν διάφορες συνταγές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτιάξετε πασχαλινά κουλουράκια. Χθες μοιραστήκαμε μαζί σας τρεις από αυτές και εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη διαδικασία.

Μπείτε στην κουζίνα, φτιάξτε τα δικά σας κουλουράκια με τα παιδιά και τραβήξτε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες για να θυμάστε το φετινό Πάσχα.

Δείτε όλες τις φωτογαφίες που δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved