Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα με τη μαμά της στο μπάνιο - Αυτή είναι η πρωινή τους ρουτίνα

Μαμά και κόρη φωτογραφίζονται στο μπάνιο του σπιτιού.

 

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα με τη μαμά της στο μπάνιο - Αυτή είναι η πρωινή τους ρουτίνα

Η Ελένη Χατζίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται με τους followers της πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.

Όχι μόνο δικές της, αλλά και της μοναχοκόρης της Μελίτας. Οι αναρτήσεις με την μικρή είναι πολύ συχνές και έχουν μεγάλη γκάμα: έχουμε δει την μικρή να παίζει στο σπίτι, να μαγειρεύει, βάφεται, να κάνει χειροτεχνίες, πατίνι, ποδήλατο.

Τις προάλλες και πριν η τραγουδίστρια αναχωρήσει με τον σύζυγό της για την Αμερική, είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της ένα Insta Story με την ίδια στο μπάνιο και την κόρη της να πλένουν τα δόντια τους.

eleni xatzidou melita proini routina1

Τι περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα του παιδιού

Η επιτυχία της πρωινής ρουτίνας εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από το σωστό πρόγραμμα ύπνου του παιδιού. Όταν το παιδί κοιμάται αρκετά, ξυπνάει με καλή διάθεση και είναι συνεργάσιμο.

Ακολουθεί το πρωινό που είναι απαραίτητο για το παιδί. Είναι σημαντικό να μάθει να τρώει συγκεκριμένη ώρα χωρίς να παρακολουθεί τηλεόραση ή τάμπλετ ώστε να είναι συγκεντρωμένο στο φαγητό του.

Ακολουθεί το πλύσιμο των δοντιών. Σε παιδιά μικρής ηλικίας θα πρέπει τον πρώτο καιρό να τα καθοδηγήσετε ώστε να μάθουν να βουρτσίζουν τα δόντια τους σωστά. Αν είναι εφικτό, ζητήστε να το κάνουν μετά από κάθε γεύμα, και σίγουρα μετά το βραδινό.

Αυτό προσπαθεί να μάθει και στη Μελίτα η Ελένη Χατζίδου, καθώς ως γνωστόν η σωστή υγιεινή των δοντιών ξεκινά από νωρίς.


https://www.instagram.com/p/CXwhS8CNyT6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλα πράγματα που κάνουν μαζί μαμά και κόρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved