Πόσο ΟΚ νιώθεις το τελευταίο διάστημα;

Μην ξεχνάτε να σας προσέχετε, να σας εκτιμάτε και να σας αγαπάτε.

Πόσο ΟΚ νιώθεις το τελευταίο διάστημα;

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου αναγνώστριες του mothersblog!

Ζούμε σε μία εποχή όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς που όλα γύρω μας αλλάζουν μέρα με τη μέρα και πρέπει και εμείς να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και την «ταραχώδη» καθημερινότητα που βιώνουμε.

Σαν σύγχρονες μαμάδες/μικροί ήρωες θα έλεγα, έχουμε τόσα να αντιμετωπίσουμε και τόσα να προλάβουμε μέσα στην ημέρα που κάποιες φορές μας φαίνεται βουνό!

Κουραζόμαστε, νευριάζουμε, ταλαιπωρούμαστε , δεν βρίσκουμε πολλές φορές καθόλου χρόνο για εμάς.

Ναι σας νιώθω. Δεν είναι εύκολα. It’s OK να μην τα προλάβουμε και It’s OK να μη είμαστε τέλειες. Μη νιώθετε τύψεις και μη βομβαρδίζετε τον εαυτό σας με αρνητικές σκέψεις και κυρίως σταματήστε να μη νιώθετε ανεπαρκείς.

Γιατί πολύ απλά δεν είστε. Είστε το ακριβώς αντίθετο!

Στα δυο χρόνια Covid που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε έχουμε ζήσει και αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Από τον τρόπο που μιλάμε σε κάποιον , το πόσο κοντά θα έρθουμε , αν θα αγκαλιαστούμε , αν θα φιλήσουμε κάποιον, αν θα επισκεφτούμε ένα φιλικό σπίτι, αν το παιδί μας θα παίξει με άλλα παιδάκια , αν , αν, αν….

maria louiza vourou klinex1

Το μόνο που ίσως μπορούμε να πούμε ότι μας «έμαθε» ο covid είναι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να εκτιμάμε την κάθε μας στιγμή.

Α, και να εφαρμόζουμε βασικούς κανόνες υγιεινής.

Θα μου πείτε έπρεπε να έρθει πανδημία για να συμβεί αυτό;

Προφανώς και δίκιο έχετε , αλλά νομίζω πως εμείς οι άνθρωποι έχουμε το αίσθημα πως είμαστε άτρωτοι και έρχεται κάποιος εξωγενής παράγοντας να μας το θυμίσει. Με άσχημο τρόπο.

Όμως η ζωή συνεχίζεται, η ζωή είναι εδώ και είναι πραγματικά πολύ ωραία. Αρκεί να ζεις την κάθε στιγμή , το κάθε λεπτό όσο κουρασμένη και αν είσαι. Η ζωή είναι στιγμές, μικρές μοναδικές συναρπαστικές.

Να προσέχουμε όμως και την καθημερινή μας υγιεινή φροντίδα έτσι;

Σαν επαγγελματίας και λάτρης του wellbeing αλλά και multitasking μαμά του Ιάσονα , ανέκαθεν η καθαριότητα ήταν για μένα ύψιστη προτεραιότητα και έτσι μαθαίνω και στον Ιασονάκο από πολύ μικρούλης όταν ήταν. Σας έχω μιλήσει και σε παλιότερο άρθρο για την εμπιστοσύνη στην Klinex που εδώ και χρόνια είναι σύμμαχος μας στην προσπάθεια που όλες να καταβάλουμε να διατηρήσουμε τα πάντα καθαρά και προφυλαγμένα από μικρόβια και ιούς.

maria louiza vourou klinex2



Κάθε φορά που ετοιμάζω την τσάντα του μικρού για το σχολείο απαραιτήτως βάζω τα απολυμαντικά πανάκια επιφανειών Klinex Hygiene on the go γιατί μπορεί να απολυμάνει τα πάντα γύρω του ακόμα και όταν εγώ δεν είμαι εκεί. Επίσης είναι τόσο εύκολα και πρακτικά για την απολύμανση της κουζίνας , του πάγκου εργασίας και φυσικά των props που χρησιμοποιώ στα personal μαθήματα πιλάτες που κάνω.

Και μάλιστα υπάρχει και το απολυμαντικό aerosol Klinex Hygiene on the go, που είναι κατάλληλο για μαλακές και σκληρές επιφάνειες όπως τα καθίσματα στο αυτοκίνητο και μου έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια! Έχουμε ήδη τόσα στο κεφάλι μας καθημερινά ας μην αγχωνόμαστε και για αυτό .

Αφού υπάρχει η Klinex !

maria louiza vourou klinex3

Με αυτό το μήνυμα θέλω να κλείσω το σημερινό άρθρο.

Με ένα μήνυμα που θέλω να κάνω reminder και στον εαυτό μου καθημερινά…

Σας φιλώ και τα ξαναλέμε σύντομα !

Μαρία Λουίζα Βούρου

Υ.Γ Με βρίσκετε στο Instagram : maria_louiza_real

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved