Γιώργος Λύρας: Το σημείωμα της κόρης του που τον συγκίνησε

Τι του έγραψε η Ηλέκτρα Λύρα.

Γιώργος Λύρας: Το σημείωμα της κόρης του που τον συγκίνησε

Ο Γιώργος Λύρας είναι γνωστό ότι λατρεύει την κόρη του, Ηλέκτρα. Μάλιστα, κάνει αρκετές αναρτήσεις μαζί της καμαρώνοντάς την καθώς μεγαλώνει.

Χθες, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram το σημείωμα που του άφησε η κόρη του για τα γενέθλιά του και πολύ τον συγκίνησε.

«Σ΄αγαπώ τόσο τόσο πολύ. Από το μωρό σου και την Cookie», έγραψε η Ηλέκτρα με κόκκινο μαρκαδόρο σε ένα απλό χαρτί αλλά με όλη της την αγάπη.


https://www.instagram.com/p/CcROHuRKvWb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σ’ ευχαριστώ ,Ηλέκτρα μου…αγάπη μου όμορφη», ήταν το σχόλιό του.Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λύρας έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όπως φαίνεται η κόρη του θέλησε να του ευχηθεί ….πρώτη.

Τόσο ο Γιώργος Λύρας όσο και η Πέγκυ Ζήνα, κρατούν χαμηλό προφίλ σχετικά με την ζωή τους και μόνο σε ότι αφορά την μονάκριβή τους, κάνουν αρκετές αναρτήσεις.

Η Ηλέκτρα, είναι 10 χρονών, ασχολείται με τον στίβο και μοιάζει, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες, και στους δύο γονείς.

Όπως μάλιστα έχει πει η γνωστή τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» «είναι πολύ καλό παιδί και πήρε τα καλύτερα και από τους δύο μας. Την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα. Παρόλο που λατρεύω το τραγούδι δεν θεωρώ ότι ταιριάζω σε αυτό τον χώρο, έχω ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά, γιατί δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Στην παρούσα φάση πάντως έχει μια καθόλα φυσιολογική ζωή ενώ πλέον δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη της Cookie. Δείτε φωτογραφίες της Ηλέκτρας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved