Ηλέκτρα Αστέρη: Πήγε βαρκάδα με τις κόρες της και τα δελφίνια έπαιζαν δίπλα τους

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους.

Ηλέκτρα Αστέρη: Πήγε βαρκάδα με τις κόρες της και τα δελφίνια έπαιζαν δίπλα τους

Το ταξίδι της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα με τις κόρες τους στην Ινδία, ολοκληρώθηκε και ήδη βρίσκονται σε άλλη χώρα.

Κατά την παραμονή τους εκεί επισκέφτηκαν σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα ενώ έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας βαρκάδα δίπλα σε δελφίνια.

Η Ηλέκτρα Αστέρη μάλιστα, που τα αγαπάει ιδιαίτερα, έκανε μια ανάρτηση γράφοντας για αυτό το μοναδικό γεγονός:

electra asteri me tis kores tis sta delfinia1

«Δελφίνια στην Ινδία

Την αγάπη μου για τη θάλασσα τη γνωρίζετε οι περισσότεροι σ' αυτή τη παρέα που έχουμε φτιάξει. Την αγάπη μου για τα δελφίνια όμως, ίσως όχι.

Τα δελφίνια ειναι από τ' αγαπημένα μου ζώα όμως. Μετά τα λιοντάρια φυσικά. Αλλά κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ειδικά μετά από την τόσο στενή επαφή που είχαμε στην Αυστραλία. Όταν κολύμπησα μαζί τους και εκείνα ήταν ελεύθερα στη θάλασσα. Η απόλυτη εμπειρία. Τόσο έξυπνα ζώα Θεέ μου.

Σ'αυτό το ταξίδι μας στην Ινδία είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε και πάλι κοντά τους. Όχι κολυμπώντας μαζί τους, αλλά πηγαίνοντας με μια από τις παραδοσιακές βάρκες να τα συναντήσουμε. Και φυσικά εκείνα δεν με απογοήτευσαν, όπως πάντα. Ήρθαν και έκαναν παιχνίδια μεταξύ τους πολύ κοντά στη βάρκα μας. Οι κόρες μας και η αύρα τους μάλλον τα προσέλκυσαν.

Η θάλασσα είναι το μοναδικό φυσικό στοιχείο με το οποίο μπορείς να γίνεις ένα με τη φύση. Ίσως για αυτό να μου αρέσει τόσο πολύ. Δεν ξέρω. Πάντως κάθε φορά που έρχομαι κοντά στη θάλασσα και τα δελφίνια της, νιώθω πως έρχομαι κοντά με την ίδια τη φύση. Πως μου μιλάει και μου χαρίζει τα δώρα της. Μου δίνει την αγκαλιά της.

Να βλέπετε τα ζώα όπου είναι ελεύθερα στο φυσικό τους χώρο. Χωρίς να χρειάζεται να τα περιορίσετε. Δεν τους αξίζει. Το μεγαλύτερο αγαθό είναι η ελευθερία και αν δεν μπορούμε να την προσφέρουμε στα ζώα, τότε ίσως να μην την αξίζουμε ούτε εμείς...».

electra asteri me tis kores tis sta delfina

https://www.instagram.com/p/CcI2VPnPgaB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή ήταν μία από τις αναρτήσεις που έκανε τόσο η ίδια όσο και ο Ευτύχης Μπλέτσας στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι τους στην Ινδία. Μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved