Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε γενέθλια και οι φώτο με τα παιδιά της είναι απίθανες

Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε γενέθλια και οι φώτο με τα παιδιά της είναι απίθανες

Τα γενέθλιά της είχε στις 10 Απριλίου η Κέλλυ Κελεκίδου τα οποία γιόρτασε με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κουρκούλη και με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κέλλυ Κελεκίδου τη βλέπουμε να ποζάρει με τα δυο της παιδιά, τον Νίκο Κουρκούλη και άλλους φίλους που βρέθηκαν κοντά της. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η φίλη της, Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την σύζυγό του.

Η Ελπινίκη και ο Ραφαήλ

Τα δύο παιδιά της τραγουδίστριας έκλεψαν τις εντυπώσεις μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με θυμήθηκαν και με γέμισαν με ωραίες σκέψεις…Ειναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τόσες πολλές ευχές είναι μαζεμένες για σένα από συγγενείς, φίλους,γνωστούς και από κάποιους που δεν τους ξέρεις και τόσο καλά! Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε θετική ενέργεια και αισιοδοξία!Να είστε όλοι καλά, γεμάτοι αγάπη και υγεία♥️♥️♥️Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με κάνουν να χαμογελώ και πάνω απ όλα την οικογένεια μου!
#mybirthday #10april ??", έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου κάτω από τις φωτογραφίες που έδειξε όχι μόνο την όμορφη και δεμένη οικογένεια που έχει αλλά και την εντυπωσιακή της τούρτα.

Δείτε τις και εσείς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved