Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καμαρώνει την κόρη της να παίζει πιάνο

Και οι δύο κόρες της γνωστής παρουσιάστριας κάνουν μαθήματα πιάνου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καμαρώνει την κόρη της να παίζει πιάνο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε, πέρασε χρόνο και με τα παιδιά της.

Η ίδια έκανε αρκετές αναρτήσεις στον λογαριασμό της και αυτές που ξεχωρίσαμε ήταν με την κόρη της να παίζει πιάνο.

«Καλημέρα με Vivaldi» σχολίασε η περήφανη μανούλα.

stamatina tsimtsili kori paizei piano

Τόσο η Νάγια όσο και η Μαίρη παίζουν πιάνο όπως και ο μπαμπάς τους, Θέμης Σοφός. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια είχε ανεβάσει και σχετικό βίντεο με τον σύζυγό της στο πιάνο από μια μουσική βραδιά.


https://www.instagram.com/tv/CWeStCul94P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως και τις κόρες της έχει απαθανατίσει στο παρελθόν να κάθονται στο πιάνο και να παίζουν τις αγαπημένους τους μελωδίες.

stamatina kores piano


Τα οφέλη της μουσικής και η εκπαίδευση ενός οργάνου στη ζωή των παιδιών

Η παιδοψυχιατρική ομάδα του πανεπιστημίου του Vermont, διαπίστωσε ότι η μουσική εκπαίδευση μέσω ενός οργάνου όπως το πιάνο, όταν ξεκινάει από νωρίς μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά στη συγκέντρωσή τους, στον έλεγχο των συναισθημάτων τους και στη μείωση του άγχους τους.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου πραγματοποίησαν εγκεφαλογραφήματα σε 232 παιδιά από 5 ετών και πάνω. Όπως διαπιστώθηκε, τα παιδιά που έπαιζαν πιάνο είχαν λιγότερα σημάδια άγχους και κατάθλιψης στο εγκεφαλογράφημά τους, ενώ όταν τους ζητήθηκε να συγκεντρωθούν σε κάτι, ο εγκέφαλος τους αποτυπώθηκε με μεγαλύτερη συγκέντρωση από τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έκαναν μαθήματα πιάνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved