Άφησε με να σου γνωρίσω τη νέα μου ρουτίνα καθαριότητας!

Για να πούμε την αλήθεια, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις ένα σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο ακόμα και για μία ώρα ειδικά όταν έχεις μικρά παιδιά!

Άφησε με να σου γνωρίσω τη νέα μου ρουτίνα καθαριότητας!

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που φτάνει το βράδυ και το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο και ναι μεν με ενοχλεί κάπως που το βλέπω έτσι αλλά οι αντοχές μου είναι λίγες για να το καθαρίσω εκείνη τη στιγμή!

Το μόνο που θέλω είναι να πάνε τα μικρά για ύπνο, να φάω κάτι και να ξαπλώσω στον καναπέ να χαλαρώσω βλέποντας καμία σειρά με τον Δημήτρη!

Αυτό που έχω βρει ότι λειτουργεί για εμένα είναι να έχω μία ρουτίνα καθαριότητας μερικών λεπτών όπου κάνω κάποιες συγκεκριμένες δουλειές ώστε να είναι πιο τακτοποιημένο το σπίτι, να μυρίζει ωραία και να μην με πιάνει τρέλα με την ακαταστασία και τα βακτήρια!

Πώς δούλεψε αυτό το σύστημα για εμένα;

Απλά έθεσα το χρόνο που ήθελα, διάλεξα μερικές δουλειές του σπιτιού που αν τις κάνω καθημερινά παραμένει σε καλή κατάσταση το σπίτι μας και έφτιαξα τη ρουτίνα μου με την νέα ολοκληρωμένη σειρά της Klinex Hygiene χωρίς χλώριο!

mariza mpairaktari klinex 2

Μου αρέσει να ξεκινώ πάντα ανοίγοντας τα παράθυρα να μπει καθαρός αέρας και να στρώνω τα κρεβάτια!

Συνεχίζω σκουπίζοντας και σφουγγαρίζοντας το πάτωμα με το Klinex Hygiene καθαριστικό Πατώματος που εξουδετερώνει το 99,9% ιών και βακτηρίων συμπεριλαμβανομένου του κορονοϊού SARS-CoV-2!

Απολυμαίνω τις επιφάνειες της κουζίνας που χρησιμοποιώ λόγω της καθημερινής χρήσης με το ειδικό Klinex Spray Hygiene Κουζίνας!

mariza mpairaktari klinex 3

Προσωπικά μου αρέσει πολύ να βλέπω τον πάγκο όσο πιο άδειο γίνεται αν και έχω καταλάβει πως όσο μεγάλο χώρο και να έχεις πάντα θα τον γεμίζεις οπότε κάθε πρωί τον τακτοποιώ και τον καθαρίζω με το Klinex Spray Pure Hygiene που είναι κατάλληλο και για επιφάνειες που χρησιμοποιούν μωρά!

mariza mpairaktari klinex 4

Τέλος δεν φεύγω ποτέ χωρίς να έχω στην τσάντα μου ή στο αυτοκίνητο μου τα πανάκια Klinex Hygiene on the go! Αυτά τα πανάκια είναι κατάλληλα για καθίσματα τουαλέτας, επιφάνειες γραφείου, πόμολα, κάδους απορριμμάτων, καρότσια σούπερ μάρκετ κτλ! Καταλαβαίνετε πόσο απαραίτητα μου είναι!

Όσο για το απολυμαντικό aerosol on the go που βγαίνει και σε μεγαλύτερη συσκευασία είναι κατάλληλο για μαλακές και σκληρές επιφάνειες και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Ακολούθησε και εσύ τα παραπάνω βήματα, αγόρασε τα καθαριστικά σου, φτιάξε τη ρουτίνα σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου και είμαι σίγουρη πως σιγά σιγά θα αρχίσεις και εσύ μα και η υπόλοιπη οικογένεια να βλέπετε τη διαφορά γύρω σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved