Ελένη Χατζίδου: Φωτογράφισε την κόρη της με ανοιξιάτικο λουκ

Η Μελίτα τρέχει στο γρασίδι με φούστα και κοντομάνικο t-shirt. 

Ελένη Χατζίδου: Φωτογράφισε την κόρη της με ανοιξιάτικο λουκ

Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες της μικρής Μελίτας και μοιράζεται με τους ακολούθους της δραστηριότητες που κάνουν μαζί, συμβουλές και πολλά πολλά ακόμα.

Η Μελίτα είναι 2,5 ετών και από το χαριτωμένο μωρό που ήταν, έχει γίνει ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Η τραγουδίστρια ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα τα επιτεύγματα της κόρης της, όπως όταν έμαθε να μετράει μέχρι το δέκα ή όταν τις έφτιαξε ένα σνακ να φάει.

melita mathainei na metraei

Το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει είναι εμφανές και στις τελευταίες φωτογραφίες που ανήρτησε στο προφίλ της η Ελένη Χατζίδου. Η μικρούλα έχει πιασμένα μαλλιά σε κότσο, φοράει ροζ φούστα, λευκό t-shirt, πέδιλα με καλσόν και τρέχει ανέμελη στο γρασίδι.

Τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

«Το χαμόγελο των παιδιών είναι η μεγαλύτερη ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο...». Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CbxZ8IMtAri/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελένη Χατζίδου: Οι αγαπημένες δραστηριότητες της κόρης της

Η Μελίτα είναι σε μια ηλικία που εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω της, απολαμβάνει το παιχνίδι και τις δημιουργικές δραστηριότητες. Αγαπημένες της ασχολίες είναι το μαγείρεμα (παρακολουθεί άλλωστε και μαθήματα μαγειρικής για παιδιά), η ζωγραφική και φυσικά το ατελείωτο παιχνίδι στην παιδική χαρά και στο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved