Πώς προστατεύομαι στη βόλτα έξω από το σπίτι

Αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω είναι οι αυθεντικές σκέψεις ενός ασθενοφοβικού, ψυχαναγκαστικού και βαθιά μικροβιοφοβικού ανθρώπου που μπορεί να τρέμει τα μικρόβια και τις αρρώστιες αλλά δε φοβάται να παραδεχτεί με σθένος τις ίδιες τις φοβίες του.

Δέσποινα Καμπούρη
Πώς προστατεύομαι στη βόλτα έξω από το σπίτι

Άλλωστε, όπως πολύ σωστά λένε και οι ψυχολόγοι, μόνο όταν αναγνωρίσεις το πρόβλημά σου και το αποδεχτείς, μπορείς να το αντιμετωπίσεις ή να το λύσεις. Με λίγα λόγια, όλα όσα σου πω σήμερα είναι πέρα για πέρα αληθινά και ενδεχομένως να ταυτιστείς κι εσύ αν η απολύμανση του προσωπικού σου χώρου παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου…

Φίλη μου, εγώ δεν περίμενα τον κορονοϊό για να γίνω μανιακή με την καθαριότητα και την απολύμανση. Βλέπεις, ήμουν ανέκαθεν μανιακή όχι μόνο με την σχεδόν αποστειρωμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι μου, αλλά και με την τάξη και την καθαριότητα γύρω μου. Θα σου το πω όσο πιο απλά μπορώ: Δεν είμαι χαρούμενη σε έναν χώρο βρόμικο, άτακτο ή γεμάτο μικρόβια. Αντιθέτως είμαι ευτυχισμένη όταν ξέρω ότι όπου κι αν βρεθώ μπορώ να καθαρίσω και να απολυμάνω τον χώρο ή τα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά μου και έχω άμεση σχέση και επαφή μαζί τους.

klinex kampouri1

Επομένως, η λέξη «απολύμανση» για τη δική μου προσωπική και οικογενειακή σωτηρία, είναι πολύ σημαντική και τα οφέλη της δεν τα αφήνω στην τύχη τους.

Αντιθέτως, πέρα από την απολύμανση του σπιτιού μου την οποία μπορώ να ελέγξω γιατί εγώ είμαι αυτή που φροντίζει την καθαριότητά του και την ασφάλειά του, πλέον μπορώ να ελέγξω και τη δική μου προσωπική ασφάλεια εκτός σπιτιού.

Πάντως με παραδέχομαι. Είμαι πολύ μπροστά. Κάποτε όταν με έβλεπαν να απολυμαίνω χερούλια λεωφορείου, τραπέζια εστιατορίου ή καθίσματα αεροπλάνου με κοίταζαν καλά καλά και σκέφτονταν από μέσα τους «η κοπέλα δεν πάει καλά». Τώρα, που η απολύμανση έχει μπει αναγκαστικά και προληπτικά στη ζωή μας, πλέον δεν θεωρείται ταμπού να δεις μια γυναίκα να ψεκάζει με απολυμαντικό aerosol την τσάντα της επιστρέφοντας στο σπίτι…

klinex kampouri2
klinex kampouri3

Πάμε λοιπόν στις δικές μου ανακαλύψεις που είμαι σίγουρη ότι θα σε συναρπάσουν κι εσένα αν ανήκεις στη δική μου κατηγορία.

KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ!

Εσύ ήξερες ότι πλέον διατίθεται σε μικρή και διακριτική συσκευασία και μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου; Ω ναι! Πλέον το αγαπημένο μου aerosol υπάρχει σε μέγεθος τσέπης (ιδανικό για ταξίδια), εύκολο στη μεταφορά στην τσάντα ή το αυτοκίνητο! Με αυτό μπορείς να απολυμάνεις από τη σχολική τσάντα του παιδιού επιστρέφοντας από το σχολείο, τα παπούτσια και τα παιχνίδια, μέχρι τα βαράκια του γυμναστηρίου, το λουράκι του σκύλου, το καρότσι του μωρού, το καλάθι του σούπερ μάρκετ, το γραφείο και την ξαπλώστρα στην παραλία! Πες μου ειλικρινά! Δεν είναι θαύμα με ένα Ψιτ από ελάχιστη απόσταση να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά;

Αχ σου έχω κι άλλα! Εγώ ψεκάζω μέχρι και τα μαξιλάρια του καναπέ, τα στρώματα, το χαλί και τα κλειδιά μου! Κι αν ποτέ χρειαστεί να μετακινηθώ με Μέσα μαζικής μεταφοράς, το έχω πάντα στην τσέπη μου για να ψεκάσω, κάθισμα και χειρολαβή.

klinex kampouri4

Ξέρεις γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά το KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ on the go εξουδετερώνει το 99,9% ιών* και βακτηρίων, (συμπεριλαμβανομένου του ιού της γρίπης Η1Ν1 + τον κορωνοϊό Sars-Cov2) απολυμαίνει χωρίς χλώριο, απομακρύνει αιτίες αλλεργιών, δε χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι ιδανικό για μαλακές και σκληρές επιφάνειες! επίσης καταπολεμά τις οσμές και αφήνει υπέροχο άρωμα στις επιφάνειες και στο χώρο που βρίσκεσαι!

Και δεν τελείωσα! Σου έχω κι άλλα!

Αυτό το θαύμα βγαίνει και σε πανάκια! Ναι ναι! Σε μικρή και πρακτική συσκευασία για να τα έχεις παντού μαζί σου. Τα υγρά βιοδιασπώμενα πανάκια Hygiene on the go χωρίς χλώριο, είναι ιδανικά για υγιεινή καθαριότητα σε όλες τις επιφάνειες μέσα και έξω από το σπίτι. Με σύνθεση που δρα ενάντια των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων της σαλμονέλας και της λιστέρια, εγκαψιδιωμένων ιών και του ιού της γρίπης (Η1Ν1), αφαιρούν την βρομιά γρήγορα και εύκολα και είναι κατάλληλα για καθίσματα τουαλέτας, επιφάνειες γραφείου, πόμολα και κάδους αποστημάτων.

Με λίγα λόγια με το aerosol και τα πανάκια klinex on the go δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έχω τους καλύτερους φρουρούς των μικροβίων για εμένα και την οικογένεια μου!

Δοκίμασέ τα και… thank me later!

Καλή σου μέρα!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved