Ευγενία Δημητροπούλου: Για βόλτα με την κόρη της - Οι φώτο που δημοσίευσε

Μια περήφανη μαμά είναι η Ευγενία Δημητροπούλου εδώ και μερικούς μήνες.

Ευγενία Δημητροπούλου: Για βόλτα με την κόρη της  - Οι φώτο που δημοσίευσε

Μαμά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου τον Δεκέμβριο του 2021. Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει τότε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξαφνιάζοντας τους followers της.

eygenia dimitropoulou 2

Για να σας θυμίσουμε, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία αγκαλιά με το κοριτσάκι που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε γράφοντας σχολιάζοντας: «Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!».

Η Εύα στη ζωή της

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Στέλιος Βλατάκης, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Γι' αυτό άλλωστε και οι αναρτήσεις με τη μικρή Εύα, είναι λιγοστές.

Αν εξαιρέσει κανείς την ανάρτηση που δείχνει το χεράκι της μικρούλας και τούτη εδώ τη φωτογραφία, που τη δείχνει να κρατά στο χέρι της ένα ίδιο μπλουζάκι με το δικό της δεν θα βρει κανείς άλλες με την κόρη της.

eygenia dimitropoulou 7

Πριν μερικές ημέρες και κάνοντας μια εξαίρεση, ανάρτησε φωτογραφίες από τη βόλτα που έκανε με την μικρούλα. Φυσικά και όπως ήταν αναμενόμενο, η Εύα δεν φαίνεται πουθενά. Όμως φαίνεται η ευτυχία της μητρότητας στο πρόσωπο της γλυκιάς ηθοποιού.

Δείτε τις παρακάτω μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Ευγενίας Δημητροπούλου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved