Ηλέκτρα Αστέρη: Θηλάζει την κόρη της ενώ κάνουν σαφάρι στην Ινδία

«Ναι, ναι συνεχίζουμε θηλασμό κανονικά, αποκλειστικά και ασταμάτητα», σχολίασε η ίδια σε ανάρτησή της.

Ηλέκτρα Αστέρη: Θηλάζει την κόρη της ενώ κάνουν σαφάρι στην Ινδία

Η Ηλέκτρα Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τις κόρες τους έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στην Ινδία.

Ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια μέχρι σήμερα καθώς είναι και μια τεράστια χώρα. «Η Ινδία δεν ήταν το μεγαλύτερο ταξίδι που πήγαμε συνολικά ποτέ αλλά ήταν η χώρα στην οποία κάτσαμε το μεγαλύτερο συνεχόμενο χρονικό διάστημα από κάθε άλλο μας ταξίδι στο παρελθόν. Αλλά και πάλι οι 3 εβδομάδες ήταν λίγες για αυτήν την τόσο μεγάλη και πλούσια σε διαφορετικές εικόνες χώρα», σχολίασε ο Ευτύχης Μπλέτσας στον λογαριασμό του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CbzlSHcNLUn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατά την παραμονή τους εκεί επισκέφτηκαν πολλά μέρη ενώ έκαναν και σαφάρι. Παντού φυσικά είχαν και τις κόρες τους.

Η Ηλέκτρα Αστέρη έκανε κι αυτή από την πλευρά της αρκετές αναρτήσεις και σε μία από αυτές, όπως θα δείτε, θηλάζει την μικρότερη κόρη της, βλέποντας τα άγρια ζώα.

electra asteri thilazei se safari stin india1

«Η επαφή με τη φύση είναι κάτι ιερό. Την σέβομαι και την εκτιμάω. Ειδικά όταν φτάνω σε έδαφος που υπάρχουν άγρια ζώα και δη υπό εξαφάνιση.

Σ'αυτό μας το ταξίδι κάναμε ένα ακόμη σαφάρι. Σαφάρι για να δούμε τις τίγρεις που είναι τόσο ξακουστές σ'αυτό το σημείο της Ινδίας. Όμως δεν είδαμε μόνο τίγρεις αλλά και άλλα ζώα όπως μαϊμούδες, ελάφια, παγωνιά κ.α.

Ο σωστός τρόπος για να δεις άγρια ζώα -οπως πολλές φορές έχω ξαναπεί- είναι αυτά να είναι ελεύθερα και εσύ σε "κλουβί". Εν προκειμένω σε αυτοκίνητο. Όχι το αντίστροφο. Οι ζωολογικοί κήποι και όλα τα μέρη που περιορίζουν άγρια ζώα όπως λιοντάρια, τίγρεις, δελφίνια κτλ είναι για μενα μέρη που δεν πρόκειται να επισκεφθώ ποτέ.

Αυτό είναι το πρώτο σαφάρι που κάναμε με τα παιδιά μας. Και ο λόγος που ήμασταν τόσο σίγουροι για αυτό, είναι ότι είχαμε μαζί μας, καρεκλακι από το @orchestra_gr Εφαρμόσαμε επάνω στο τζιπ του σαφάρι και φύγαμε για νέες περιπέτειες.

Υ.γ. Μην κολλάτε να κάνετε πράγματα με τα παιδια σας επειδή κάποιος θα σας πει γιατί κανείς αυτό ή εκείνο. Μη ζείτε τη ζωή σας μέσω των άλλων. Δείξτε στα παιδιά σας τον σωστό τρόπο να ζουν, πάντα με ασφάλεια να σέβονται κάθε έμβιο πλάσμα της γης και γεμίστε τα με εμπειρίες που θα σας συμπεριλαμβάνουν.

Υ.γ. 2 Ναι ναι συνεχίζουμε θηλασμό κανονικά, αποκλειστικά και ασταμάτητα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες τους από το ταξίδι στην Ινδία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved