Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο μικρός της γιος κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η ηθοποιός στην βόλτα τους. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο μικρός της γιος κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει να περνάει χρόνο με τους γιους της και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από όλα όσα κάνουν μαζί στον ελεύθερο χρόνο τους. Αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι οι βόλτες, τα παιχνίδια και ό,τι έχει σχέση με τη μουσική.

katerina papoutsaki gios mousiki 2

Μετά τις φωτογραφίες με τον μικρό Κίμωνα να τραγουδάει στην αγκαλιά της, η ηθοποιός δημοσίευσε μερικά ακόμα στιγμιότυπα με τον μικρό της γιο, αυτή τη φορά από την εξόρμησή τους στο πάρκο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη απαθανάτισε τον γιο της να κάνει ποδήλατο και μάλιστα χωρίς βοηθητικές ρόδες, αλλά και να παίζει αμέριμνος ανάμεσα στα δέντρα.


https://www.instagram.com/p/Cb49ke_oPXe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αγοράκι έγινε τριών ετών τον περασμένο μήνα και ήδη ξέρει να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες. Βέβαια, το ποδήλατό του δεν είναι ποδήλατο με πετάλι, αλλά ένα ποδήλατο ισορροπίας, κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλής στα παιδιά νηπιακής ηλικίας.

Τι είναι τα ποδήλατα ισορροπίας

Το ποδήλατο ισορροπίας δεν έχει πετάλι, είναι αρκετά κοντό για να φτάνουν τα πόδια του παιδιού στο έδαφος και θεωρείται ο καλύτερος τρόπος για να μάθει το παιδί ισορροπία και να μυηθεί στην ποδηλασία. Ο λόγος είναι απλός. Η ισορροπία και το πετάλι δίνονται ως εντολές από δύο διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου. Για ένα παιδί αυτής της ηλικίας είναι πολύ πιο εύκολο να εξοικειωθεί με τις εντολές αυτές ξεχωριστά, έτσι, το να μάθει πρώτα ισορροπία, θα το διευκολύνει στην εκμάθηση ποδηλάτου με πετάλι. Επίσης, το ποδήλατο ισορροπίας ενισχύει τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού και δυναμώνει τους μύες του σε χέρια και πόδια.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Οι πρόσφατες φωτογραφίες με τον μικρό Κίμωνα

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της ηθοποιός το τελευταίο διάστημα. Στις περισσότερες από αυτές βλέπουμε τον μικρό Κίμωνα που πια έχει μεγαλώσει πολύ και είναι δραστήριος και ανεξάρτητος.

Πρόσφατα τον είδαμε στην οικογενειακή εξόρμηση στο Αγκίστρι όπου πόζαρε στον φακό με μπουφάν, μάσκα και αναπνευστήρα…

katerina papoutsaki apodrasi sti aggistri6

…δίπλα στον μεγάλο του αδερφό να παίζουν μουσική

papoutsaki paidia

….στο πάτωμα να παίζει με τα παιχνίδια του

papoutsaki 1


…στην αγκαλιά της μαμάς του.. όρθιος!

katerina papoutsaki gios 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved