Δούκισσα Νομικού: Φωτογράφισε την κόρη της με πεταλούδες στα μαλλιά

Σκέτη υπερπαραγωγή η μικρή...

Δούκισσα Νομικού: Φωτογράφισε την κόρη της με πεταλούδες στα μαλλιά

Ολοένα και πιο συχνές είναι η αναρτήσεις της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απολαμβάνει τη μητρότητα και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία. Τι περιλαμβάνει αυτή; Μαγειρικές, αγκαλιές και πολύ παιχνίδι.

Η δηλώνει «χαζομαμά»: «Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Ξέρω πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα με έχουν ήδη ξεπεράσει στο ύψος. Και όχι μόνο. #xazomom #familytime» είχε γράψει χαρακτηριστικά σε παλιότερη ανάρτησή της.

Οι ακόλουθοί της στα Q&As που κάνει κατά καιρούς τη ρωτούν συχνά για τα δύο της παιδιά και όσο αυτά μεγαλώνουν, τόσο περισσότερα αποκαλύπτει η διάσημη μαμά για τον χαρακτήρα, τις προτιμήσεις και τις στιγμές μαζί τους.

Η Αναστασία για παράδειγμά, έχει κόλλημα με τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει συχνά τα χτενίσματα της μικρούλας με όλα αυτά τα εντυπωσιακά τσιμπιδάκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Θυμάστε την παρακάτω φωτογραφία;

dutchesss1

Μήπως το άκρως εντυπωσιακό τσιμπιδάκι-φιόγκο;

doukissa nomikou kori mallia

Μία ακόμα φωτογραφία της Αναστασία δημοσίευσε η διάσημη μαμά λίγες μέρες πριν και μας έδειξε τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ της κόρης της. Ποια είναι αυτά; Τσιμπιδάκια πεταλούδες! Φυσικά η μικρούλα δεν έβαλε μόνο ένα…

anastasia tsimpidakia petaloudes

Δούκισσα Νομικού – Καθημερινά στιγμιότυπα με τα παιδιά της

Για την Δούκισσα Νομικού, η οικογένειά της είναι προτεραιότητα. Περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά της, ενώ τα λόγια με τα οποία μιλά για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι πάντα τρυφερά.

«Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved