Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό το ταλέντο της έχει κληρονομήσει ο μικρός της γιος

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με τον Κίμωνα δημοσίευσε η ηθοποιός.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό το ταλέντο της έχει κληρονομήσει ο μικρός της γιος

Η Κατερίνα Παπουτσάκηδημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους γιους της το τελευταίο διάστημα. Οι πιο πρόσφατες είναι αυτές από την εξόρμησή τους στο Αγκίστρι όπου έπαιξαν, έτρεξαν και χάρηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό.

Μία ακόμα φωτογραφία με τον μικρό της γιο είχε αναρτήσει σε Instagram Story η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Το αγοράκι κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς του, και τραγουδάει στο μικρόφωνο.

katerina papoutsaki gios mousiki 2

Ο μικρός κρατά το μικρόφωνο με άνεση, καθόλου περίεργο αν σκεφτούμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη ασχολείται και με τη μουσική εκτός από την υποκριτική. Πριν από μερικούς μήνες, μάλιστα, έβγαλε το νέο της κομμάτι «Πεταλούδα» το οποίο μετρά πάνω από 120.000 προβολές στο YouTube. Την αγάπη της για τη μουσική φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει και τα παιδιά της. Εκτός από τον Κίμωνα που προς το παρόν τραγουδά, ο Μάξιμος κάνει μαθήματα πιάνου και η ηθοποιός τον έχει απαθανατίσει πολλές φορές να παίζει.

papoutsaki piano gios

Τα δύο αγόρια έστησαν πρόσφατα και την πρώτη τους «μπάντα» μαζί με μία φίλη τους.

papoutsaki paidia

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η καθημερινότητα με τα παιδιά της

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι είναι μία μαμά όπως όλες τις άλλες:

«Νομίζω πως είμαι μια κανονική μαμά, που φροντίζει τα παιδιά της, τις δραστηριότητες τους κ.λπ. Μόνο τον τελευταίο μήνα δεν είμαι τόσο ενεργή όσο συνήθως. Ο μικρός είναι 3 ετών, αλλά με τον Μάξιμο, που είναι 9, κάναμε μια συζήτηση και κατάλαβε πως θα ήταν μόνο για ένα μήνα. Έτσι το αποφάσισα, αν και με πολλές ενοχές. Γενικά, είμαι πάρα πολύ εκεί και θέλω να είμαι εκεί, όχι επειδή το προστάζει ένας κώδικας, τον οποίο έχω έτσι κι αλλιώς ως άνθρωπος, αλλά επειδή το θέλω και νιώθω ότι είναι απαραίτητο» είπε στο Hello.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσιεύει στιγμιότυπα από όσα κάνει με τους γιους της και η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει παιχνίδια, βόλτες, εξορμήσεις με κάθε ευκαιρία και άλλες δραστηριότητες. Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved